Početna Showbiz Sanja Grujić izvadila biopolimer iz usana pa pokazala kako izgleda nakon operacije...

Sanja Grujić izvadila biopolimer iz usana pa pokazala kako izgleda nakon operacije (Foto + Video)

Rijaliti učesnica Sanja Grujić nedavno je odlučila da ukloni vještački materijal biopolimer iz svojih usana, a za ovu operaciju je izabrala plastičnog hirurga dr. Zorana Rizinskog.

Danas je javno objavila fotografiju i pokazala rezultate nakon operacije.

Uočljivo je da, za razliku od drugih djevojaka koje su imale veće oticanje i konce preko cijelih usana nakon ovakvih zahvata, Sanjine usne gotovo da nemaju otoka, a ni konci nisu vidljivi. Ova rijaliti učesnica je izrazila zadovoljstvo i iznenadila se kako je operacija protekla bezbolno i komforno za nju.

“Pevala sam ceo put do kuce, nervoza me je uhvatila tek kasnije, ali doktor je stručnjak takav da ne mogu da verujem. Do sada sam gledala da su svi izobličeni, a on ima toliko laku ruku da sam oduševljena. Odluka da mi on uradi ovu operaciju je definitivno najbolja odluka koju sam mogla doneti”, ushićeno je ispričala Sanja za Senzacija.ba.

Sanjin slučaj pokazuje važnost odabira iskusnog i stručnog plastičnog hirurga za ovakve zahvate. Njeno iskustvo može biti korisno i ohrabrujuće za druge dame koji razmišljaju o sličnim korekcijama, naglašavajući važnost kvalitetne stručne podrške i pravilne procedure.

Ispod pogledajte intervju sa Sanjom koji je naša ekipa uradila prošle sedmice u ST MEDICA, gdje je Sanja uradila ovu operaciju.