Početna Vijesti OBJAVLJENI REZULTATI OBDUKCIJE ALBANKE KOJA JE SA TROJE DJECE SKOČILA U RIJEKU...

OBJAVLJENI REZULTATI OBDUKCIJE ALBANKE KOJA JE SA TROJE DJECE SKOČILA U RIJEKU BOJANU

Ceremonija sahrane za Almu biće održana u gradu Draču, dok će njeno troje dece biti sahranjeno na groblju u gradu Skadru

Članovi porodice Alme Arazi, koja je u albanskom Skadru skočila sa troje dece u reku Bojanu, odneli su mrtvo telo 39-godišnje žene u Drač, gde će biti sahranjena, dok će njena deca biti sahranjena u gradu Skadru.

Porodici majke koja je izvršila samoubistvo i sa sobom povela svoje troje dece, nije bilo dozvoljeno da je sahrani u Skadru od strane porodice njenog muža, prenosi albanski medij “Vox”.

Objavljeni rezultati obdukcije

U međuvremenu, u mrtvačnici regionalne bolnice u Skadru obavljena je obdukcija tela Alme Arazi i kako prenose albanski mediji, na njemu nema tragova nasilja.

Rođaci Alme su već otišli ​​u Drač, ponevši sa sobom njeno telo, iako su se provlačile informacije da će porodica njenog supruga da je sahrani.

Ceremonija sahrane za Almu biće održana u gradu Draču, dok će njeno troje dece biti sahranjeno na groblju u gradu Skadru.

Alma sa decomfoto: Printscreen/Facebook/AlmaBushatiArrazi

Suprug dobio dozvolu od zatvora da prisustvuje sahrani dece, čeka se Tužilaštvo

Ergis Arazi, suprug Alme, dobio je dozvolu Uprave za zatvore da prisustvuje sahrani svoje dvoje dece koja su se udavila u reci Bojani, zajedno sa majkom i 9-godišnjom sestrom.

Arazi, koji se nalazi u pritvoru zbog izazivanja samoubistva, tužilaštvo još nije odobrilo učešće na sahrani preminulih maloletnika, osmogodišnje devojčice i trogodišnjeg dečaka.

Araziju je juče sud u Skadru odredio da mora da ostane u zatvoru, a sam je izjavio da je u teškom psihičkom stanju i da će govoriti nekom drugom prilikom.

Juče je iz Bojane izvučeno njeno telo i telo njihovog trećeg deteta.

Alma Arazi (39) i njeno troje dece, podsetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu.

Nakon stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva.

Bonus video: