Početna Vijesti “IMAO JE MALOLJETNU LJUBAVNICU” Novinar tvrdi da je ovo razlog zbog kog...

“IMAO JE MALOLJETNU LJUBAVNICU” Novinar tvrdi da je ovo razlog zbog kog je žena sa troje djece skočila u ledenu rijeku: “Suprug joj je rekao da će je dovesti kući”

Novinar Ferdinand Derviši je detaljno opisao tragediju u Skadru, navodeći da se sumnja da se 39-godišnja žena sa troje dece (pronađeno telo jednog deteta) utopila u reci Bojani nakon nasilja koje je nad njom i decom vršio njen muž.

Derviši je Ergis Arazi u jednom momentu rekao svojoj supruzi “Dovešću ljubavnicu kući”.

Pila kafu sa rođakom pre tragedije

On je takođe rekao da je Alma Arazi (39) popila kafu sa rođakom svog supruga pre tragedije, na kojoj je možda bila obaveštena da veza više neće trajati.

Rekao je da je možda skok u hladnu reku Bojanu sa decom mogla da bude osveta mužu u teškom psihičkom stanju u kom je Alma bila.

Znam da je sve počelo da se dešava u poslednje vreme. Zbog vanbračne afere 31-godišnjaka sa devojkom od 17 – 18 godina, čija je majka bila istih godina kao i njegova žena, rekao je da će je dovesti kući – kazao je novinar.

 

Nije videla šansu da se pomiri sa suprugom

Kako je dalje objasnio, Alma nikada nije videla šansu da se ponovo ujedini sa svojim mužem od tog trenutka.

– Nije videla šansu da se ponovo ujedini sa svojim mužem. Do sada ne znamo da li je bilo nasilja ili ne. Znamo da je bilo rasprava u poslednjim trenucima. Imala je nedavno razgovor sa rođakom svog muža, jedinom osobom s kojom je bila u odnosima, u kafiću blizu mosta na Bojani, gde je bila sa svom decom – dodao je.
“Poslednja linija nade nestala i počela je osveta”

 

Nije iznenađujuće što je u ovom poslednjem razgovoru čak primila poslednje informacije da je sve gotovo. Poslednja linija nade je nestala i počela je osveta. Ne da bi ubila sebe, već i decu, jer bi to povredilo muža. Iz tog kafića kada su se rastali, smatra se da je odvela decu i bacila ih u vodu – tvrdio je Derviši u emisiji The Review.

(Voks)

BONUS VIDEO: