Početna Vijesti (VIDEO, FOTO) Isplivali novi detalji tragedije: Ovo je Alma, majka koja je...

(VIDEO, FOTO) Isplivali novi detalji tragedije: Ovo je Alma, majka koja je sa 3 djece skočila u rijeku, muž negira da ih je tukao

U albanskom gradu Skadru danas je došlo do tragedije, kada je žena sa troje djece skočila u rijeku Bojanu. Lokalni mediji navode da je suprug maltretirao suprugu i djecu, i da je to možda razlog za suicid, ali osumnjičeni Ergis Arazi (31) demantuje te navode.

31-godišnji Ergis Arazi, nakon što ga je policija saslušala o incidentu, negirao je da je fizički i psihički zlostavljao suprugu i maloljetnu djecu.

Kako se navodi, majka i troje djece navodno su se ubili skokom u rijeku, a jedan muškarac je uhapšen u Skadru, rekla je policija.

Spekulacije da je Arazi imao aferu

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko mjeseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji.

Oni spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom.

Prema riječima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živjela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tijela svoje kćerke, svoju suprugu opisao kao „mentalno bolesnu” i prema njegovim riječima, mjesecima je pila lijekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane policije.

Pronađeno tijelo jednog djeteta

U zvaničnom saopštenju se navodi da se sumnja da se majka Alma Arazi sa djecom udavila u rijeci Bojani.

Policija je uhapsila Arazija zbog nasilja nad suprugom Almom Arazi (39), koja je navodno počinila samoubistvo sa svoje troje maloljetne dece, starosti devet, šest i četiri godine, piše Euronews.al.

Prema saopštenju policije, na tijelu devetogodišnjakinje nisu pronađeni tragovi nasilja.

Policija je rekla da se sumnja da je razlog zašto su majka i djeca otišli iz stana bilo zlostavljanje od strane supruga.

Navodi se Arazi (31) ranije osuđivan zbog gajenja opojnih droga, a uhapšen je zbog krivičnog djela “izazivanja samoubistva”.

srpskainfo.rs

BONUS VIDEO: