Početna Vijesti (VIDEO, FOTO) Alma (39) popila kafu sa jetrvom, pa sa 3 djece...

(VIDEO, FOTO) Alma (39) popila kafu sa jetrvom, pa sa 3 djece skočila u rijeku: Njen suprug uhapšen, navodno imao aferu sa drugom ženom

Alma Arazi (39), koja je navodno sa svoje troje maloljetne djece skočila u rijeku Bojanu, u albanskom gradu Skadru, samo nekoliko sati prije tragedije je pila kafu sa jetrvom, tačnije sestrom svoga supruga.

Kako prenose tamošnji mediji, Alma i njeno troje djece dvije kćerke starosti 6 i 9 godina i sin (4) — nekoliko sati prije tragičnog čina su izašli u kafić, ali da jetrva nije ni slutila šta će uskoro desiti, te su se rastale mirno.

Dodaje se i da je njen suprug, osumnjičeni Ergis Arazi (31) navodno maltretirao suprugu i djecu, što je mogući razlog za samoubistvo, ali je on te navode demantovao nakon što je saslušan u policiji.

– Moj odnos sa suprugom je bio normalan i ja nisam uzrok za takav čin – rekao je Arazi policiji.

Spekulacije da je Arazi imao aferu

Sukobi između Alme i Ergisa počeli su nekoliko mjeseci i par je praktično bio razdvojen, pišu lokalni mediji.

Oni spekulišu da je Arazi započeo vezu sa drugom ženom, piše Blic.

Prema riječima članova porodice žene, on se sa njom svađao svaki dan i govorio joj da napusti kuću u kojoj je živjela u jednoj sobi.

Na saslušanje u policiji, na dan kada je prijavio nestanak, ali je i kasnije nakon pronalaska tijela svoje kćerke, svoju suprugu opisao kao „mentalno bolesnu” i prema njegovim riječima, mjesecima je pila lijekove za depresiju. Ti navodi nisu potvrđeni od strane policije.

Pronađeno tijelo jednog djeteta

U zvaničnom saopštenju se navodi da se sumnja da se majka Alma Arazi sa djecom udavila u rijeci Bojani.

Policija je uhapsila Arazija zbog nasilja nad suprugom Almom Arazi (39), koja je navodno počinila samoubistvo sa svoje troje maloljetne dece, starosti devet, šest i četiri godine, piše Euronews.al.

Tijelo njene kćerke (9) pronašao je ribar u rijeci Drim, u koju se uliva rijeka Bojana, dok nadležni u vodama Bojane tragaju za tijelima majke i još dvoje djece, koji su nestali prije tri dana.

Prema saopštenju policije, na tijelu devetogodišnjakinje nisu pronađeni tragovi nasilja.

srpskainfo.rs

BONUS VIDEO: