Početna Vijesti PREMINULA VERA GRGIĆ, MAJKA MILICE GRGIĆ Opravdano i sa ponosom ću nositi...

PREMINULA VERA GRGIĆ, MAJKA MILICE GRGIĆ Opravdano i sa ponosom ću nositi nadimak Vera 2. Hvala ti za neizmjernu majčinsku ljubav

Danas je tužna vijest obavila našu zajednicu – preminula je Vera Grgić, majka Milice Grgić, poznatije u svijetu beauty industrije kao Mica Oklagijica.

Vijest o smrti Verice potvrdila je upravo njena kćerka, dijeleći je na svom Instagram profilu.

“Predivna teta Vera je preselila na bolje mjesto. Počivaj u miru predivna ženo”, napisala je prijateljica Mice Grgić, a Mica je tu poruku podijelila sa svojim pratiocima.

“Draga moja Verka, hvala ti na svakom savjetu, na svakoj kritici, na ogromnoj podršci. Svaki moj napredak u mom poslu je zahvaljujući tebi, opravdano i sa ponosom ću nositi nadimak Vera 2. Hvala ti za neizmjernu majčinsku ljubav, počivaj u miru”, riječi su Branke, zaposlenice salona ljepote u kojem je pokojna Vera radila.

Vera Grgić vodila je hrabru bitku s karcinomom dojke od septembra 2020. godine. Njena prisutnost i doprinos u beauty industriji, kao i njen uticaj na kolege i prijatelje, ostat će duboko urezani u sjećanjima svih koji su je poznavali i voljeli.

Neka Vera počiva u miru, a njena snaga i ljubav nastave živjeti kroz uspomene koje je ostavila iza sebe.

Njena kćerka je objavila njenu fotografiju uz riječi: “Mirno spavaj majko moja najlepša”.

 

POVEZAN VIDEO: