Početna Rijaliti OTAC ANĐELE ŠPARAVALO DONIO DOKUMENT PRODUKCIJI ZBOG KOG SVI MISLE DA JE...

OTAC ANĐELE ŠPARAVALO DONIO DOKUMENT PRODUKCIJI ZBOG KOG SVI MISLE DA JE SE PORODICA ODREKLA

Učesnica “Elite”, Anđela Šparavalo, dobila je šokantno pismo od člana porodice i to na svoj rođendan.

Kako prenosi Pink, njen otac je u produkciju dostavio pasoš, kako bi Anđela po izlasku iz rijalitija napustila zemlju, jer ne žele više da je vide u porodičnoj kući.

Podsetimo, u pismu je napisano:

– Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime – napisao je navodno otac Anđele Šparavalo.

Anđela je pred svim ukućanima pročitala pismo, a potom očajna napustila Belu kuću. Sedela je nemo sa svojom partnerkom Bojanom Pavlović, a potom u besu pocepala pismo, piše Telegraf.

Telegraf.rs

BONUS VIDEO: