Početna Showbiz OGLASIO SE OGNJEN JANKOVIĆ! Bivši muž preminule Bojane ne dolazi sebi zbog...

OGLASIO SE OGNJEN JANKOVIĆ! Bivši muž preminule Bojane ne dolazi sebi zbog smrti majke svoje djece! Slomljen od bola od nje se oprostio na OVAJ NAČIN

Nekadašnja voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila u 46. godini, a sahrana će biti u petak na Novom groblju, u 14.30.

Njena porodica oprostila se od voditeljke emotivnim porukama i poslednje zbogom uputili su putem čitulja. Bojana sestra bliznakinja Ivana, braća Uroš i Andreja objavili su zajedničku čutulju koja je mnogima naterala suze na oči.

Bojana je u braku sa Ognjenom Jankovićem dobila dve ćerke, iako su se njih dvoje razveli, njihov odnos je ostao prijateljski, i izuzetno su se cenili i poštovali što je pokojna voditeljka i kačila često na svom Instagrom profilu.

Moja krv. Moj brat, moja porodica. Najbolji otac i najbolji čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi – napisala je tada na svom profilu Bojana, uz fotografiju bivšeg supruga Ognjena Jankovića.

Ognjen ne može da se oporavi od gubitka svoje bivše supruge i majke njegove dve ćerke, te je na svom Fejsbuk profili pormenio sliku profila gde je stavio crnu pozadinu.

On je to uradio i na naslovnoj fotografiji gde je isto okačio crnu sliku, a komentari saučešća su se samo nizali.

PINK.RS

POVEZAN VIDEO: