Početna Vijesti Strašna tragedija: Mlada odbojkašica izvršila samoubistvo

Strašna tragedija: Mlada odbojkašica izvršila samoubistvo

Ruska reprezentativka u odbojci na pesku Arina Mihajlina (21) preminula je u nedelju, a prema pisanju ruskih medija u pitanju je samoubistvo.

Agencija RIA je na Telegram kanalu navela da je Mihajlina nastradala, a tek kasnije su se pojavile dodatne informacije.

Umrla je 21-godišnja Arina Mihajlina, igračica mlade reprezentacije u odbojci na pesku i članica ekipe Zarečje-Odincovo. Detalji njene prerane smrti nisu poznati javnosti.

Nedugo zatim je koleginica nesrećne sportiskinje, Marija Haleckaja, otkrila da je u pitanju samoubistvo.

Vest je, prosto, užasna. Svi smo u potpunom šoku. Ono što je sigurno tačno, to je da se desilo samoubistvo posle nervnog sloma.

Prema pisanju ruskih medija Mihajlina je pronađena mrtva u Moskvi, u blizini Energetskog instituta. Ona je, inače, bila članica kluba Zarečje-Odincovo.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

sportal.blic.rs