Početna Showbiz PRVE FOTKE IZ BOLNICE: Evo zbog čega je Rasta hitno hospitovan, reper...

PRVE FOTKE IZ BOLNICE: Evo zbog čega je Rasta hitno hospitovan, reper se odmah oglasio! (FOTO)

Reper zbog problema sa kičmom završio u bolnici!

Kao bomba je odjeknula vest da je popularni reper Stefan Đurić Rasta danas, 23. aprila, hitno hospitalizovan. Reper je, kako su preneli domaći mediji, stigao u bolnicu u pratnji svoje devojke Marije Balaban.

Rasta je hospitalizovan zbog nesnosnih bolova u kičmi, prenosi “Telegraf”.

Reper se oglasio iz bolnice i podelio fotografije iz kreveta.

Rasta sa devojkom u bolnici

Inače, reper je nedavno otvorio dušu i progovorio o brojnim predrasudama, koje su ga pratile od početka karijere.

Kroz iskustvo sa “autotjunom”, izgledom, dredovima i načinom života, Rasta je bio suočen sa različitim oblicima predrasuda. Ipak, ističe da nije dozvoljavao da ga to pogađa, već je odlučio da ljudima dozvoli da sami izvuku zaključke o njemu kao ličnosti i umetniku.

Od kada sam počeo da radim, ja se susrećem sa predrasudama. U različitim oblicima. Pogotovo u startu, kada sam počeo sa autotjunom. Pa onda kasnije možda čak i na račun izgleda, pa dredova, pa načina života, predrasude su moje drugo ime. Najlakše bi mi bilo da sam narkoman, nego što je na kraju ispalo i da sam diler, to je teža varijanta toga. Znaš, to su neke stvari sa kojima sam se u početku zaista susretao, ali naravno, kad god hoćeš da nešto veliko uradiš u životu, da nešto novo napraviš, naravno da na početku to ljudima bude čudno i da sve velike ideje na početku jesu čudne i doživljavaju predrasude različitih vrsta, kao što sam ih ja zaista jako, jako puno imao – istakao je, te otkriva da li ga pogađa kada čuje neku predrasudu o sebi:

– Iskreno da ti kažem, nije me bolelo ništa što sam očigledno dozvolio da se dešava. Nije, prosto, ja nisam želeo da demistifikujem nešto previše sebe i mediji su pisali šta im je odgovaralo da pišu, odnosno šta donesi najviše klikova, i to je nekako vremenom preraslo u jednog velikog kiklopa. Uvek kažem da bilo kakav demanti me uključuje u nešto ako zaista nisam uključen i ako zaista smatram da nisam deo neke afere ili ne znam čega svega toga bi značilo da ja opet sebe na neki način tu uključujem. Prosto to mi je bila nekako taktika od početka, osim što sam u jednom momentu u životu odlučio da je prosto vreme da ne demantujem nego da ljudima ispričam i kažem zaista ko sam i šta sam. Ne zato što ću čitati naslove o meni koji su bili pisani pa da svaki analiziramo ponaosob, nego da prosto dozvolim ljudima da sami izvuku iz nekih mojih intervjua i nekih mojih javnih pojavljivanja i nastupa ko sam i kakav sam.

AUTOR: REPUBLIKA

BONUS VIDEO: