Početna Showbiz OPROŠTAJNA PORUKA KĆERKE BOJANE JANKOVIĆ KIDA DUŠU NA KOMADE: Nasljednica pokojne voditeljke...

OPROŠTAJNA PORUKA KĆERKE BOJANE JANKOVIĆ KIDA DUŠU NA KOMADE: Nasljednica pokojne voditeljke se slomila (FOTO)

Ćerka pokojne Bojane Janković se javno oprostila od svoje majke!

Popularna voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila 2024. u Beogradu, u 46. godini. Voditeljka kultne emisije “City” pronađena je u stanu, a javnost je šokirala vest o njenoj iznenadnoj smrti.

Bojanina poslednja objava na društvenim mrežama bila je na Instagramu i posvećena njenoj naslednici Zoji, koja je pre osam nedelja proslavila 15. rođendan.

– Srećan ti rođendan, prvenče mamino. 15 godina sreće najveće – napisala je Bojana pre nedelja u okviru svoje objave i podelila ćerkinu sliku.

Ispod ove objave osvanuo je dirljiv komentar. Naime, jedna od dve Bojanine naslednice je sa svog privatnog profila ostavila oproštajnu poruku.

– Nedostaješ mi, mama – napisala je jedna od Bojaninih ćerki sa profila koji je i voditeljka pratila.

Podsećanja radi, Bojana je u braku sa muzičarem Ognjenom Jankovićem dobila dve ćerke, Zoju i Iskru. Bojana i Ognjen su stavili tačku na brak u uju 2022. godine, nakon 15 godina braka. Muzičar je tada napustio stan u kom su živeli. U jednom od intervjua Ognjen je govorio o ljubavi sa Bojanom.

– Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret – otkrio je Janković svojevremeno, koji je nakon razvoda uplovio u vezu sa Milenom Radulović.

REPUBLIKA.RS

BONUS VIDEO: