Početna Showbiz DJECU POSLALA IZ KUĆE, PA OTIŠLA U SMRT! Isplivali novi detalji o...

DJECU POSLALA IZ KUĆE, PA OTIŠLA U SMRT! Isplivali novi detalji o Bojani Nikolić! Ugovarala jednu stvar sa sestrom, žalila se na ove simptome

Ne zna se tačno na šta je mislila, ali je u jednom trenutku rekla sestri preko telefona da joj treba vreme za sebe i da mora da se resetuje.

Voditeljka Bojana Nikolić, nekadašnje Janković, preminula je pre nekoliko dana i vest o njenoj smrti je sve ostavila u šoku, a kako smo sada saznali, ona kao da je znala šta će uslediti! Naime, kako nam je otkrio izvor blizak voditeljki, danima je zvala sestru Ivanu da bi s naslednicima i njom organizovala da ceo dan provedu zajedno, a sve da bi bila što dalje od njih.

– Bojana nikome nije pričala da se u poslednje vreme osećala loše, ali njeni prijatelji kažu da se nešto čudno dešavalo. Niko ne zna pravi razlog smrti niti za sada ima informacije šta se desilo u stanu, ali se u krugu bliskih ljudi priča o jednoj čudnoj stvari. Bojana je danima zvala sestru Ivanu i pričala da bi volela da ona vodi decu negde na celodnevni izlet. Ne zna se tačno na šta je mislila, ali je u jednom trenutku rekla sestri preko telefona da joj treba vreme za sebe i da mora da se resetuje. Svi znaju da je vredna i da je volela da radi, pa zato niko nije posumnjao na nešto čudno – priča nam izvor i dalje otkriva još jedan neuobičajen detalj:

– Bojana se žalila na umor i glavobolje, ali bi to prestalo čim bi popila lek. Sestri i drugaricama je pričala da ima neki neobjašnjiv umor, ali nije bila neraspoložena. Za sada se čekaju rezultati, kada će se utvrditi tačan uzrok smrti. Porodici je najteže, ali drže se zajedno.

Nedavno se oglasio i voditelj Milan Milošević s informacijama s kojima raspolaže, pa je pomenuo Bojanin razvod i činjenicu da joj je to teško palo, te je zbog toga imala faze nezadovoljstva.

– Čitam po portalima da Bojana nije mogla da preboli neke stvari, a očigledno se misli na razvod. Ako je to u pitanju, onda moramo pomoći ljudima koji su oko nas. Ako neko ima takvih problema, mora da ima podršku, a siguran sam da je ona imala. Šta je tu razlog, to ne znamo, ali siguran sam da je to veliki gubitak za celu Srbiju. Otišla je jedna prelepa, prepametna i divna žena, a čuo sam da joj je i majka umrla pre samo šest meseci – rekao je on, pa dodao:

– Moram reći da sam najviše voleo “Siti”, čiji je ona, možemo reći slobodno, bila pokretač. Obožavao sam da je gledam, a kasnije sam pratio i njen rad na drugim platformama. Bila je jedna od najlepših žena, i ona i njena sestra. Mislim da je ovo velika tragedija za čitavo društvo, njenu porodicu i decu.

POVEZAN VIDEO:

BONUS VIDEO: