Početna Showbiz Braku je ipak došao kraj: Sanja Kužet stavila tačku na ljubav sa...

Braku je ipak došao kraj: Sanja Kužet stavila tačku na ljubav sa njim, poznat je javnosti

Prvi muž Sanje Kužet u dobrim je odnosima sa voditeljkom nakon razvoda

Jedna od najlepših voditeljki sa naše javne scene, Sanja Kužet je u srećnom braku sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju a par čeka još jedno dete.

Prvi muž Sanje Kužet – Brak se raspao nakon godinu dana

Međutim, gotovo niko ne zna da je voditeljka pre devet godina bila udata za člana obezbeđenja vlasnika TV Pinka, Zorana Pipera, sa kojim ima sina Andriju i da im je venčana kuma bila jedna od najvećih estradnih zvezda na Balkanu.

Naime, kuma Sanje Kužet bila je pevačica Lepa Brena, prenosi “Mondo”. Iako voditeljka tada nije bila u “Grandu” već je vodila vremensku prognozu, njih dve su bile prilično bliske.

Svadba je bila organizovana u nekadašnjem hotelu “Interkontinental”. Mladenci su uložili ozbiljnu sumu novca i sve je bilo sređeno do najsitnijih detalja.

“To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan, jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju”, otkrio je izvor blizak voditeljki.

Ipak, nakon godinu dana je usledio razvod, a voditeljka je jednom prilikom ispričala da su ona i bivši suprug u odličnim odnosima.

“Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete”, rekla je ona, i dodala:

“Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav, u koju verujem”, rekla je voditeljka jednom prilikom za domaće medije.

Photo: ATAImages

Sanjin sadašnji suprug je direktor marketinga jedne auto – kompanije, a njihova ljubavna priča je počela kada su oboje bili na pragu dvadesetih, ali veza im tada nije uspela i svako je krenuo svojim putem.

“Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše”, otkrila je jednom prilikom voditeljka.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images