Početna Showbiz PRETUČENA TARA SIMOV: Zastrašujuće fotografije teraju jezu u kosti, spremna je da...

PRETUČENA TARA SIMOV: Zastrašujuće fotografije teraju jezu u kosti, spremna je da otkrije ko stoji iza svega

Tara Simov je podijelila fotografije povreda, pa najavila raskrinkavanje.

Nakon turbulentnog odnosa, Tara Simov i Danilo Raičević nedavno su odlučili da se ponovo raziđu, a Danilo je riješio da javno progovori o njihovom razlazu.

On ističe da se već duže vrijeme nisu slagali i da je došlo do eskalacije zbog dugotrajnog nerazumevanja i neslaganja.

– Nije se desilo ništa konkretno, to je bilo neko hronično stanje i već duže traje nerazumevanje i neslaganje i onda je eskaliralo. Nismo se razumeli i poklapali i svega mi je bilo preko glave – započeo je Danilo i dodao:

Za svađu je potrebno dvoje. Svi imaju svoje hirove to tek osjetiš kada počneš da živiš sa nekim.

Najviše sam joj zamjerao to što ona meni zamjera previše određene stvari, a ona meni što nisam sa djetetom i kući, smeće što nisam bacio i ostalo.

Nisam ništa konkretno zamjerao, a ona je previše zamjerala i onda sam pukao i nisam mogao više da izdržim.

Kako je istakao, kontakt trenutno nemaju, a njihov sin je kod njega.

– Ona je u Beogradu, ne čujemo se, ali pecnemo se na TikToku. Sin je kod mene, ona će dijete moći da vidi, naravno. Dijete je kod mene zato što mi je ovdje i porodica, ali i familija i svi mi pomažu, a ona je u Beogradu sama i nema auto, vozačku i bilo bi joj sve teško. Dijete će biti nedjelju dana kod mene, pa kod nje – kaže on za Blic i dodaje da će sigurno vremenom uslijediti i razgovor sa Tarom.

Tara je sada podijelila uznemirujuće fotografije, na kojoj pokazuje povrede na tijelu, uz poruku “stop nasilju nad ženama”, a niko i dalje ne zna ko stoji iza ovog napada i šta se zaista dogodilo Simovoj.

republika.rs