Početna Showbiz Ognjen Jaković je bio Bojanin muž, najveća ljubav i podrška: Nakon razvoda...

Ognjen Jaković je bio Bojanin muž, najveća ljubav i podrška: Nakon razvoda uplovio je u vezu sa glumicom Milenom Radulović

Sinoć je u stanu pronađeno beživotno tijelo bivše voditeljice Bojane Janković (ranije Nikolić), što je šokiralo javnost. Detalji oko smrti Bojane Janković još uvijek su nejasni, a očekuje se ishod obdukcije tijela i zvanični rezultati istrage kako bi se razjasnile okolnosti ovog tragičnog događaja.

Bojana Janković bila je omiljeno TV lice tokom devedesetih godina, kad je vodila emisiju “City” na Pink televiziji. Nakon uspješne karijere na televiziji, neočekivano se povukla iz javnog života.

Voditeljka se udala za repera Ognjena Jankovića, člana popularne grupe “Beogradski sindikat”, s kojim je dobila dvije ćerke – Zoju i Iskru.

Nakon razvoda, par je ostao u dobrim odnosima i zajedno brinuo o djeci. Navodno, tek nakon Bojanine smrti, otkriveno je da je teško podnijela razvod od Ognjena nakon 15 godina zajedničkog života.

Tačku na brak stavili su u maju 2022. godine, a on se u septembru pojavio u medijima kao partner glumice Milene Radulović.

Njegova podrška tokom Mileninog svjedočenja u slučaju protiv učitelja glume Mike Aleksića bila je primećena javnosti.

Bojana i Milena, prema navodima, bile su u dobrim odnosima, a Bojana je podržavala Ognjenovu novu vezu.

Ova neočekivana vijest o tragediji voditeljice ostavila je mnoge u šoku, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja i zvanične informacije o uzrocima Bojanine smrti.