Početna Showbiz OVA DJEVOJKA DOČEKUJE DŽENANA LONČAREVIĆA U STANU Pjevač prvi put u jeku...

OVA DJEVOJKA DOČEKUJE DŽENANA LONČAREVIĆA U STANU Pjevač prvi put u jeku razvoda od žene uhvaćen sa drugom

Pjevač Dženan Lončarević razvodi se nakon 25 godina od supruge Samire Lončarević, koju 15 godina unazad vara sa ljubavnicom, sa kojom je u međuvremenu dobio i dijete.

Vest o njihovom razvodu odjeknula je u medijima, a pevač se ovim povodom nije oglašavao, već je njegov advokat izneo detalje spora.

U jeku razvoda, ekipa emisije “Paparaco lov” prvi put je snimila Dženana sa drugom devojkom. Naime, izvesna Milica dočekala je pevača sa nastupa u njegovoj zgradi.

Njih dvoje su pričali u hodniku zgrade, a potom su se uputili u stan gde on živi godinama.

Podsetimo, Dženanova supruga Samira je u svojoj ispovesti istakla da je čula da njen suprug ima vanbračno dete, a to su za “Blic” potvrdile i Dženanove komšije.

Živim u Dženanovoj zgradi poslednjih pet godina i za to vreme on živi ovde sa ljubavnicom. Tačno je da imaju dete – rekla nam je jedna stanarka zgrade.
Inače, Samira tvrdi da suprug želi da je izbaci iz kuće u Prijepolju.

Jedino tržim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza. Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem – rekla je ona za “Telegraf”.

Ispod pogledajte video:

blic.rs

BONUS VIDEO: