Početna Rijaliti KREVETAC SA BALDAHINOM I JASTUČIĆIMA SA NATPISOM “CARICA”: ZAVIRITE U SOBU LEONE...

KREVETAC SA BALDAHINOM I JASTUČIĆIMA SA NATPISOM “CARICA”: ZAVIRITE U SOBU LEONE CAR! (FOTO)

Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car postali su roditelje devojčice, kojoj su nadenuli ime Leona.

Nikolićeva se porodila carskim rezom i sve je proteklo dobro, te se ona i beba osećaju dobro.

Kako je njen i Carev odnos dugo intrigirao javnost, sada su izgladili sve nesuglasice, te ih je naslednica ponovo spojila. Pobednica “Zadruga 6” oglasila se na svom Instagramu nakon porođaja, gde je delila čestitke od prijatelja povodom prinove, a jedna je posebno privukla pažnju.

Naime, Nikolićeva je na svom Instagram storiju podelila kutak koji su pripremili za malu Leonu. Ona se posebno pobrinula za krevetac, koji je pun jastučica i sa baldahinom, a ono što je svima zapalo za oko jeste to da na jednom jastučiću piše “Carica”.

Inače, prijatelj Filipa Cara, Bruno, oglasio se nakon što je njegov drug postao otac i otkrio detalje porođaja Nikolićeve.

Porođaj traje pd pet ujutru, Aleks se namučila kao Isus. Prvo nisu hteli da je porode carskim rezom, pa se sva namučila. Onda su se ipak odlučili da se ode na carski rez. Na sreću rodila je zdravi devojčicu. Car nije cele noći spavao, evo malopre je otišao da odmori, malo da odspava. Svi smo presrećni, beba i majka su dobro i to je najbitnije – poručio je Bruno za “Pink”.

Kako je, sa druge strane, zadrugarka Maja Marinković reagovala kada je saznala da je Aleksandra Nikolić postala majka pogledajte u odvojenom tekstu: Lom u Eliti! Maja Marinković saznala da je Filip Car postao otac!

pulsonline.rs

BONUS VIDEO: