Početna Showbiz DETALJI SUĐENJA BIVŠEM MUŽU TAMARE ĐURIĆ: PITALI GA ČIME MU SE ŽENA...

DETALJI SUĐENJA BIVŠEM MUŽU TAMARE ĐURIĆ: PITALI GA ČIME MU SE ŽENA BAVI, A EVO ŠTA JE ODGOVORIO

Nikola Kačarević, bivši suprug starlete Tamare Đurić, koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

Na pitanje sudije Svetlane Aleksić da se izjasni o poreklu novca koji je policija prilikom pretresa stana pronašla 11. novembra 2022, kada je uhapšen, optuženi Nikola je rekao:

– Novac je moj i ženin, dobili smo za svadbu i dete je za prvi rođendan možda dobilo 12 do 15 hiljada evra. Mi smo odvajali i štedeli, hteli smo ćerki da kupimo lokal – rekao je Nikola, a na pitanje sudije koliko ćerka ima godina, odgovorio je da ima tek tri godine.

– Dobili smo novac i za svadbu, ja radim renta kar, a žena mi radi na televiziji. Imam i auto perionicu, majka mi se bavi građevinom u Crnoj Gori, imala je i lanac maloprodaja. Mi smo dobrostojeća porodica – rekao je Tamarin suprug, kom se sudi zbog sumnje da je pripadnicima vračarskog klana odavao informacije o kretanju svog druga, Aleksandra Šarca koji je ubijen u Tržnom centru Ušće.

Prema navodima optužnice, Nikola je za odavanje kretanja i lokacija na kojima se sastaje sa Šarcem, dobio 6.000 evra. Na suđenju, tokom iznošenja odbrane, on je negirao krivicu, prenose domaći mediji.

Pred sudom je danas Kačarević izjavio i da je u stanu u kom je policija pronašla i “rolex” satove, živeo sa suprugom i njihovim detetom.

– Tu mi borave žena, dete i ja, ali nisam se prijavio na toj adresi. To je iznajmljeni stan. Jedan “rolex” je ženin, imala ga je kada je stupila u brak sa mnom, drugi je moj, poklonila mi ga je majka kada sam izašao iz Sremske Mitrovice, a ostali su porodični satovi – izjasnio se optuženi Nikola.

Na pitanje sudije, da li mu je nešto poznato o pismu pronađenom u drugom stanu, a koje je za Viktora Kačarevića poslao Dario Đorđević, Nikola je rekao da je to stan njegove sestre “s kojom nije u najboljim odnosima”.

– Moja sestra se zabavljala sa njim, a Viktor je njen sin, znam da je Dario voleo to dete – odgovorio je Nikola.

Inače, i Dario Đorđević, zvani Dekster, obuhvaćen je optužnicom ali se njemu sudi u odsustvu pošto je u pritvoru u Austriji.

U sudnici je izveden kao dokaz i potvrde o oduzetim predmetnima za ostale optužene, među kojima je i Darko Miletić.

Kurir, pulsonline.rs