Početna Vijesti Otac osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić izustio samo jednu rečenicu

Otac osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić izustio samo jednu rečenicu

Janković je zločin u policiji priznao, ali se u tužilaštvu branio ćutanjem.

Osumnjičeni radnik Srđan J. (50) iz JKP “Vodovod” u Boru, zajedno sa kolegom Dejanom D., priznao je ubistvo male Danke Ilić (20), što je šokiralo javnost. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju medija i građana, a policija i dalje intenzivno traga za telom devojčice.

Tragajući za telom devojčice

Policija je pokrenula intenzivnu potragu za telom male Danke Ilić, pretražujući svaki deo Banjskog polja i okoline. Do sada su pretraženi delovi Lazarevog kanjona, Zlotske reke, Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali telo još uvek nije pronađeno.

Reakcija oca osumnjičenog radnika

Otac osumnjičenog radnika Srđana J. nije želeo da komentariše slučaj ili da daje izjave medijima. Otkako se otkrila strašna istina o ubistvu malene devojčice, povukao se i slabo komunicira.
Nešto posle 12 časova ulicama sela prošao je otac osumnjičenog Srđana Janković. Išao je ka svojoj kući, a na pitanje da li se čuo da sinom kratko je odgovorio – “ne!” i dodao:

– Nemam šta da vam kažem – odgovorio je starac koji se povukao u svoju kuću u kojoj sam živi i više nije izlazio.

Podsetimo, pre nekoliko dana otac Srđana Jankovića, Dušan Janković ispričao je kako se oseća povodom cele situacije koja ga je snašla.

Budim se noću, plačem, teško mi je. Srđana sam video samo u Boru, i ne znam kad ću ponovo- rekao je on tada za Telegraf.rs.
On je rekao da nikada nije bio nasilan i da je sve vreme delovao normalno.

Janković je zločin u policiji priznao, ali se u tužilaštvu branio ćutanjem.

republika.rs

BONUS VIDEO: