Početna Showbiz Samira Lončarević: “Da, razvodim se od Dženana. Od njega tražim da poštuje...

Samira Lončarević: “Da, razvodim se od Dženana. Od njega tražim da poštuje samo jednu stvar”

Mediji su se uveliko raspisali da se poznati pjevač Dženan Lončarević nakon 25 godina braka razvodi od supruge Samire koju javnost do sada nije imala prilike upoznati, jer je Lončarević veoma privatno čuvao detalje svog porodičnog života.

Samira je potvrdila informaciju o razvodu za medije, ističući da je proces razvoda u toku i da će o daljim koracima odlučivati sud.

“Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Ali, nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava”, izjavila je Samira za Pink.rs.

Dženanova zakonita supruga je takođe potvrdila informaciju o razvodu i za Telegraf.rs, koji je prvi objavio vijest o njihovom razlazu. Samira je, iako do sada skrivena od medija, opisana kao obrazovana i pristojna žena koja već godinama radi u Osnovnom sudu u Prijepolju.

U razgovoru za Telegraf.rs, Samira je naglasila da poštuje zakon i da ne želi ništa izvan reda.

“Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ja ne tražim ništa. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene, ako su hitni, pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu”, istakla je Samira.

Takođe, potvrdila je da Dženan i njegov pravni tim pokušavaju ubrzati proces razvoda.

“On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza”, zaključila je Samira za Telegraf.rs.