Početna Vijesti Majorka Pjanović o detaljima istrage: “Već drugog dana oni su bili osumnjičeni”

Majorka Pjanović o detaljima istrage: “Već drugog dana oni su bili osumnjičeni”

Majorka policije Bojana Otović Pjanović izjavila je da su već drugog dana istrage Srđan Janković i Dejan Dragijević bili osumnjičeni.

Najcrnje slutnje porodice i javnosti su se obistinile, a jučer su uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili djevojčicu, a potom njeno tijelo bacili na divlju deponiju uz ”Starobanjski put” kod Bora. Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, a u toku je pretraga terena u potrazi za tijelom.

PROČITAJTE JOŠ:

“ODMAH MI JE PRORADIO KLIKER DA NEŠTO NIJE U REDU…” Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke progovorio

Major policije Bojana Otović Pjanović izjavila je saučešće članovima porodice ubijene djevojčice i zahvalila im na saradnji sa policijom.

Podsjetila je da je istraga paralelno i u kontinuitetu išla u nekoliko pravaca. Informaciju smo već drugog dana imali da su oni osumnjičeni. Radeći analizu vozila koji su prolazili tuda i nakon obavljenog razgovora sa majkom, koja je zapazila dok je tražila dijete bijelo vozilo marke “panda”.

Analizom, provjerama, konstatovali smo da se radi o vozilu JKP Vodovoda – rekla je Pjanović Otović gostujući na RTS-u.

Već drugog dana utvrđeno je da se bijelo vozilo “panda” kretalo tuda, kao i još 16 vozila. Međutim, samo dva vozila su se vratila istim pravcem, među kojima i “panda”.

PROČITAJTE JOŠ:

‘MAJKA JE VIDJELA AUTO SA UBICAMA, A OTAC GA ZAUSTAVIO’ Gašić otkrio najjeziviji detalj: Ubice slagale Dankinog oca da je nisu vidjele, a djevojčicu vozili u gepeku

– Djevojčica je viđena u periodu 13.45 do 13.52, a vozilo “panda” je u 13.50 bilo ispred ulaza u kapiju. Djevojčica je pre toga viđena na raskrsnici, druga kuća od placa gdje je majka bila s djetetom. Eliminacijom svih tih vozila koja su išla i izašla, ostalo je sporno vozilo ‘panda’. Nakon zaustavljanja kod ulaza u kapiju, oni sjedaju u vozilo, kreću se 30 do 40 metara niz ulicu, djevojčica je bila sa desne strane kolovozne trake. išli su na dole malom brzinom. Udarili su djevojčicu, osumnjičeni suvozač stavio ju je u gepek gdje je alat, odvezli su je do vještačke deponije – rekla je Otović Pjanović.

srpskainfo.rs

BONUS VIDEO: