Početna Showbiz ŽELI POMIRENJE SA DRAGANOM Toni Bijelić stigao u dvorac, sve objavio javno:...

ŽELI POMIRENJE SA DRAGANOM Toni Bijelić stigao u dvorac, sve objavio javno: Sad je sve jasno

Nakon vijesti o razvodu s poznatom pjevačicom Draganom Mirković, njen bivši suprug Toni Bijelić, odlučio se vratiti u svoj dvorac. Ova neočekivana promjena u njegovom životu izazvala je znatiželju javnosti i donijela novu dimenziju njegovoj povratničkoj priči.

Bijelićeva veza s Draganom Mirković bila je predmet medijske pažnje i interesovanja javnosti tokom godina, ali nedavno su se suočili s odlukom o razvodu. Ova vijest šokirala je mnoge, ali je istovremeno otvorila novo poglavlje u Bijelićevom životu.

On je tokom noći objavio story na svom Instagram nalogu kako se nalazi na kapiji dvorca u Beču u kojem je godinama živio u bračnoj idili sa Draganom.

Njegov povratak u dvorac nakon razvoda ostavlja mnoga pitanja otvorena.

Hoće li se Bijelić posvetiti poslovnim poduhvatima ili će se fokusirati na obnovu svog privatnog života? Javnost i dalje nagađa o njegovim planovima i namjerama.

Jedno je sigurno – povratak Tonija Bijelića u dvorac nakon razvoda s Draganom Mirković izazvao je živahnu raspravu među njihovim pratiocima i širom javnošću. Ostaje vidjeti kako će se Bijelić nositi s novim izazovima i što donosi ovo novo poglavlje u njegovom životu.