Početna Vijesti Prva fotografija automobila smrti: Ovo je vozilo kojim su dvojica osumnjičenih za...

Prva fotografija automobila smrti: Ovo je vozilo kojim su dvojica osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić pregazili djevojčicu

Srđan Janković i Dejan Dragijević uhapšeni su danas zbog sumnje da su ubili Danku Ilić, za kojom se tragalo od 26. marta. Oni su djevojčicu, kako se sumnja, udarili automobilom “fijat panda”, a sada se pojavila i fotografija tog vozila koju je zabilježila kamera za video-nadzor.

Kako se vidi na fotografiji, ona je zabilježena 26. marta, na dan kada je Danka Ilić nestala, u 13:35 i 35 sekundi.

PROČITAJTE JOŠ:

“ODMAH MI JE PRORADIO KLIKER DA NEŠTO NIJE U REDU…” Otac osumnjičenog za ubistvo male Danke progovorio

Kako je ranije rekao ministar policije Bratislav Gašić, majka Ivana Ilić je sa djecom došla u 13.10 u Banjsko polje i djeca su se igrala u dvorištu gdje ih je ona fotografisala. U 13.22 je, kaže, shvatila da Danke nema, a supruga je pozvala u 13.41.

– Kako je Gašić rekao, u tom periodu, od 13.45 do 15.52, Danka je izašla iz dvorišta i kretala se asfaltom, što su potvrdila dva očevica, piše Blic.

PROČITAJTE JOŠ:

‘MAJKA JE VIDJELA AUTO SA UBICAMA, A OTAC GA ZAUSTAVIO’ Gašić otkrio najjeziviji detalj: Ubice slagale Dankinog oca da je nisu vidjele, a djevojčicu vozili u gepeku

Majka je oko 13.50, tražeći dijete, vidjela bijeli auto i mušku osobu koja stoji pored njega, za koju se kasnije, tokom istrage, ispostavilo da je riječ o vozilu “fiat panda”, u kome su bili osumnjičeni S.J. i D.D. Prema iskazu jednog od osumnjičenih, oni su bili na radnom zadatku u naselju Banjsko polje, gdje su trebali da provjere šaht u Ozrenskoj ulici, gde su stigli u 13.20 – ispričao je Gašić.

srpskainfo.com

BONUS VIDEO: