Početna Showbiz Prije Prije Filip je ljubio ovu poznatu pjevačicu koja je Aleksandrina sušta...

Prije Prije Filip je ljubio ovu poznatu pjevačicu koja je Aleksandrina sušta suprotnost (Foto)

Bivša devojka Filipa Živojinovića je poznata pevačica

Filip Živojinović godinama je bio jedan od najpoželjnijih neženja, pa su njegovo ime povezivali sa brojnim poznatim damama, a među njima je i jedna hrvatska pevačica koja je sušta suprotnost Aleksandri Prijović. Bivša devojka Filipa Živojinovića navodno je bila Maja Šuput.

Naime, u leto 2009. hrvatski mediji brujali su o romansi između Filipa i tamnošnje popularne pevačice te su se gotovo svakodnevno mogli pročitati naslovi: “Filip Živojinović na odmoru sa Majom Šuput”.

Bobin sin je javno govorio o svim svojim vezama, međutim, za Maju je rekao da mu je samo prijateljica, te da nije u ljubavi s njom.

Iako su ih paparaci fotografisali zajedno, a njihova zajednička slika i danas kruži društvenim mrežama, ni Filip, ni Maja nisu potvrdili da je nekada nešto bilo između njih.

Bivša devojka Filipa Živojinovića novodno je i Maja

– U Novom Vinodolskom bio sam na porodičnom odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo mnogo zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno – rekao je tada Filip.

Lepa Brena je nekoliko puta govorila o vezama svog posinka, ali ni ona nije želela da potvrdi da je Maja Šuput bivša devojka Filipa Živojinovića

Posle brojnih veza Filip je sreću pronašao pored Aleksandre Prijović, a svi koji ih poznaju kažu da je ona idealna žena za njega, a ni on ne krije koliko je voli, što se može zaključiti po objavama koje je pisao ispod njihovih zajedničkih fotografija.

– Ono kad sam bio na pecanju, i upecao najbolju ribu – poručio je on jednom prilikom na Instagramu, uz fotografiju Aleksandre u bazenu.

Njihove zajedničke fotografije Filip je ranije često objavljivao, pa je tako ispod jedne napisao:

– Ona nije savršena, ja mnogo manje, ali kad je tu, sve ostalo jeste.

svet-scandal.rs

BONUS VIDEO: