Početna Showbiz Poslije ovih riječi Melinu više niko neće kriviti za razvod: Jasno je...

Poslije ovih riječi Melinu više niko neće kriviti za razvod: Jasno je zašto je odlučila da ode

Razvod Harisa i Meline opravdava poznata voditeljka

Razvod Harisa i Meline u poslednjih nekoliko dana glavna je tema u medijima ali na društvenim mrežama. I dok su svi na strani slavnog pevača, Melina Džinović dobila je javnu podršku samo od voditeljke Ane Mihajlovski.

S obzirom na to da na svom Instagram profilu iznosi mišljenje na različite teme, Mihajlovska je odlučila da prokomentariše i razvod popularnog para. Posle njenih reči verujemo da će mnogi Melinu gledati drugim očima.

– Svi mediji pišu o tome zašto je jedna žena i kako napustila brak. Niko ne piše o tome šta je ta žena dala u tom braku, deci, porodici, svi pišu samo i jedino šta je uzela iz tog braka i kako je otišla, i to po tvrdnjama razočaranog bračnog partnera.

Niko ne piše ni šta je taj muškarac dobio u tom braku od te žene. Ne. Samo šta je izgubio – konstatuje Ana, posle čijih reči su se mnogi zamislili.

Razvod Harisa i Meline gledan iz drugog ugla
– Žena se opet i iznova predstavlja kao otimačica imovine i rasturačica braka čim pokaže neposlušnost ili u ovom slučaju ode sa mesta koje više, za nju, ne čini ništa dobro – kaže Ana, pa nastavlja:

– Iz svih tih tekstova izvlači se zaključak da je pogrešno otići iz bračne zajednice u koju je žena ušla sa dvadeset godina, ali se zato izbor muškarca da se sa svojih 50 godina oženi devojkom od 20 ne dovodi u pitanje. Njegove odluke su nevažne. Važno je kako je ona iz te zajednice izašla 22 godine kasnije – zaključuje Ana.

Melina se udala za Harisa kada je imala samo 22 godine, a nedavno je komentarišući da li je bolje u braku ili biti slobodna devojka odgovorila:

– Šta ja znam kako je to kad nisi u braku, ja sam se udala kada sam bila veoma mlada – rekla je Melina tada, posle čega je očigledno shvatila da je mnogo toga propustila i da je vreme da se posveti sebi i možda pruži šansu novoj ljubavi.

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES