Početna Vijesti (FOTO) EVO ŠTA SE VIDI NA SLIKAMA Otkriveno i lice misteriozne žene...

(FOTO) EVO ŠTA SE VIDI NA SLIKAMA Otkriveno i lice misteriozne žene sa djevojčicom koja liči na malu Danku (2)

Austrijska policija danas je objavila nove fotografije djevojčice koja liči na nestalu Danku Ilić i dvije žene s njom za koje se pretpostavlja da su rumunske državljanke. Slike su nastale u subotu uveče na tramvajskoj stanici u Beču.

Austrijska policija danas je u hitnom saopštenju otkrila da je porodica nestale Danke Ilić tokom ispitivanja rekla da je na snimku koji je objavljen tokom vikenda “vrlo vjerovatno Danka Ilić“. Pored toga, objavljene su i tri nove slike koje mogu biti krupan korak u daljoj potrazi za nestalom Dankom Ilić.

Šta se vidi na novim slikama iz Beča?
Na tri nove slike ponovo vidimo dvije žene u društvu djevojčice koja neodoljivo liči na nestalu Danku Ilić.

Prva slika: Lice žene u crvenoj jakni

Na prvoj slici sada dobro vidimo lice žene u crvenoj jakni koju nismo imali prilike da vidimo na snimku koji je objavljen tokom vikenda.

Pretpostavlja se da je ova slika skinuta sa nadzornih kamera u okolini mjesta gdje je nastao snimak koji je napravio srpski državljanin u Beču. Sada sasvim jasno vidimo lica žena za koje se provjerava da li sa sobom vode nestalu Danku Ilić.

Druga slika: Dve žene i devojčica na tramvajskoj stanici

Na drugoj slici koju danas vidimo po prvi put dvije žene stoje jedna naspram druge dok između njih stoji djevojčica koja liči na nestalu Danku.

Budući da na tlu stoji velika putna torba, vjeruje se da su ili stigle na stanicu ili da su se negdje uputile vodeći sa sobom djevojčicu. Podsjećamo, ove fotografije su nastale na tramvajskoj stanici Šotenring.

Treća slika: Bočni pogled na ženu u crvenom
Treća fotografija nam pruža najmanje novih informacija. Na njoj se vidi plavokosa žena u crvenoj jakni, a putnu torba koja je na prethodnim slikama i na snimku bila na tlu sada nosi žena u žutoj trenerci.

Austrijska policija: Prijavite ako znate ko su ove žene
– Nakon što su rođaci nestale devojčice pogledali slike, pretpostavljaju da je vrlo vjerovatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija izvršiće hapšenje po nalogu javnog tužilaštva – saopštila je austrijska policija, piše Blic.

Austrijska policija je apelovala na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ženama sa snimka da jave organima reda na broj telefona 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici.

srpskainfo.rs