Početna Showbiz “Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje...

“Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dvije godine”: Ovako je bivša supruga Harisa Džinovića reagovala kada je stigla u policiju nakon incidenta

Melina Džinović i Haris Džinović juče su završili u policijskoj stanici nakon incidenta koji se dogodio u vili na Senjaku.

Melina Džinović je upala u vilu u kojoj je nekada živela sa Harisom i decom.

Kako saznajemo, Haris Džinović je prvi pozvao policiju u vili na Senjaku i prijavio da je njegova bivša supruga došla nepoznavana u njegov dom i da hoće da napravi problem.

PROČITAJTE JOŠ:

“Svaki metar ove kuće pripada meni koliko i tebi!” Haris citirao Melinine riječi nakon upada pa joj odgovorio…

Ubrzo nakon toga je policija reagovala i stigla u dom Harisa Džinovića.

I Melina i Haris Džinović su bili u policijskoj stanici.

Ona je dala izjavu i kratko se zadržala, dok je Haris ostao nekoliko sati u stanici policije.

Prilikom dolaska u policiju Melina Džinović je izgovorila: “Dobro veče, ja sam Melina Džinović i želim da prijavim nasilje koje traje već dve godine”.

Izrečena hitna mera zabrane prilaska

Inače, kako je “Blic pisao, Melina je policiji negirala krivicu, a ona i Haris su sve vreme svaljivali krivicu jedno na drugo. Policija je oboma izrekla hitnu meru zabrane prilaska jedno drugom. Obavešteno je tužilaštvo koje je tražilo od policije izveštaj o ovom slučaju.

Podsetimo, Haris Džinović prijavio je bivšu suprugu Melinu nakon što je sinoć, 1. aprila, upala u porodičnu vilu u kojoj je on ostao da živi on sa decom, dok se ona iz iste po njegovim rečima davno iselila.

PROČITAJTE JOŠ:

Haris Džinović otkriva šta se zaista desilo u vili na Senjaku: Melina je upala u kuću samo sa jednom namjerom

Nakon haosa koji je nastao, pošto je Haris po savetu advokata pozvao policiju, pošto Melina navodno nije želela da napusti kuću, pevač je otišao i u policijsku stanicu da da iskaz o celom dešavanju. Njega je u stanicu dovezao sin Kan, a pevač se u istoj zadržao čak pet sati.

Melina je pred stanicom prošla automobilom i nije se javila sinu, sa kojim ona, kako Haris kaže, određeni period ne razgovara.

blic.rs