Početna Vijesti ‘SVJEDOK JE DAO IZJAVU’/ Šta portparol bečke policije kaže o snimku djevojčice...

‘SVJEDOK JE DAO IZJAVU’/ Šta portparol bečke policije kaže o snimku djevojčice koja podsjeća na Danku: Pogledajte šta rade žene pored nje!

Državljanin Srbije koji živi u Beču prijavio je da je sinoć na autobuskoj stanici u centru austrijske prijestolnice vidio djevojčicu u pratnji dvije žene, koja navodno liči na Danku nestalu u utorak u Srbiji

Svedok je dao izjavu i obezbijeđen je snimak koji je on sam napravio, rekao je portparol bečke policije Markus Ditrih, nakon vijesti da je bečka policija pokrenula istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora.

Podsjetimo, državljanin Srbije koji živi u Beču prijavio je da je sinoć na autobuskoj stanici u centru austrijske prijestolnice vidio djevojčicu u pratnji dvije žene, koja navodno liči na Danku nestalu u utorak u Srbiji.

– Čovjek je za slučaj saznao preko društvenih mreža. Tačne okolnosti, posebno da li je u pitanju nestala djevojčica, predmet su istrage koja je u toku. Državljanin Srbije kontaktirao je srpske nadležne organe, koji su se obratili bečkoj policiji sa zahtjevom za istragu – rekao je portparol bečke policije Markus Ditrih, prenosi Telegraf.rs.

Kako se ponašaju žene prema djevojčici?

Nakon što je objavljen snimak djevojčice iz Beča za koju se sumnja da je Danka Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju, mnogo je različitih mišljenja o sličnostima i razlikama djevojčice sa snimka sa malom Dankom. Međutim, snimak dvije žene koje se nalaze u pratnji djevojčice ne bilježi nikakvu emociju niti prisnije ponašanje prema njoj, već vrlo hladno i uzdržano, a takođe se na istom ne vidi bilo kakva dječija torba koja se obično nosi uz dijete tog uzrasta, gdje bi trebala da se nalazi voda, garderoba i slično.

Naime, na snimku se vide dvije žene od kojih jedna stoji sa jedne strane djevojčice, a druga sa druge.

Ona se nemirno tokom snimka igra, penjući se na na torbe pa na betonsku ogradu, a nijedna od žena joj tokom čitavog vremena ne prilazi i ne dodiruje je.

One su, kako se vidi i na snimku, gledale okolinu i u telefon, dok pažnju na djevojčicu uopšte nisu obraćale.

Osim što žene nisu pokazale emociju prema djetetu, ni djevojčica nije pokazala emociju prema njima. Tokom snimka ona im ne prilazi i ne obraća pažnju na njih.

Iako je snimak kratak i nije potvrđeno da je na njemu zaista Danka, mnogi na mrežama komentarišu svaki detalj sa video-zapisa, koji je nastao na stajalištu u Beču.

Snimak možete pogledati ovdje.

(DEPO PORTAL/ad)