Početna Showbiz “Melina je naveliko pričala u salonu šta radi, grozna je bila!” Vesna...

“Melina je naveliko pričala u salonu šta radi, grozna je bila!” Vesna Đogani je htjela da kaže Harisu Džinoviću za švaleraciju

Razvod kreatorke Meline i Harisa Džinovića izazvao je mnogo reakcija, a sada se tim povodom oglasila i pjevačica Vesna Đogani.

Đoganijeva je otkrila da je od ranije upućena u to šta je Melina radila, te da nije mogla da se načudi kada je čula sve priče.

PROČITAJTE JOŠ:

Svi se plaše da se bolest ne vrati: Dragana Mirković potražila pomoć stručnjaka

-Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od prije iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom. Htjela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne miješam – rekla je Đoganijeva, pa otkrila da li smatra da su godine bile problem u njihovom odnosu.

PROČITAJTE JOŠ:

Haris Džinović u 4 riječi opisao šta bi rekao Melini da je sretne: Time pokazao kakav je čovjek

-Razlika u godinama nije problem. Kada nekoga volite to ne bi trebalo da vam smeta. Trebalo bi da rastete i sazrijevate zajedno kroz vrijeme – zaključila je Vesna za “PulsOnline.rs”.

PulsOnline.rs

BONUS VIDEO: