Početna Vijesti OTKRIVENO ZAŠTO JE MAJKA DOŠLA U RUINIRANU KUĆU! Komšije ispričale sve o...

OTKRIVENO ZAŠTO JE MAJKA DOŠLA U RUINIRANU KUĆU! Komšije ispričale sve o Ivaninoj porodici

Meštani Brestovca kod Bora odakle je porodica Ivane Ilić, majke devojčice Danke Ilić (2), koja je nestala u utorak oko 13.45 sati u Brestovačkom zaseoku Banjsko polje, kažu za Kurir “da je majka dovela decu na imanje tog dana kako bi videla u kom stanju je kuća i okućnica za život tamo”.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić u trenutku nestanka bila je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom u pojati, tačnije u vikend-kući koja pripada porodici njene majke. Ivana Ilić ispričala je u policiji “da joj je dete nestalo u trenutku kada je sinu krenula da da vode.” Opsežna potraga MUP-a za devojčicom traje već četvrti dan!

– Ivana je saznala da je trudna i stan u Boru u kom je živela sa decom, suprugom Milošem i njegovim roditeljima postao im je tesan, i počeli su navodno da razmišljaju da preurede pojatu Ivanine porodice koju imaju u Banjskom polju, a u kojoj niko ne živi godinama, kako bi u nju prešli Miloševi roditelji, a oni sa decom ostali u stanu – pričaju meštani i objašnjavaju:

– Međutim, s druge strane Ivanina porodica koja tu pojatu i imanje ima u svom vlasništvu, odlučila je da ne odobri ovakav plan Ivane i njenog supruga. Čuli smo da su nisu bili za tu soluciju.

Meštani navode da je Ivana u utorak, po prvi put posle mnogo godina, ipak odlučila da ode na imanje i vidi u kakvom je ono sada stanju.

– Ivana se to jutro sa decom uputila u Banjsko polje gde imaju pojatu kako bi, navodno, izvidila situaciju i kako bi videla koliko bi im trebalo vremena i novca da tu kuću i celo imanje preurede u pristojne uslove za život – kažu oni za Kurir i dodaju:

– Dankina majka dovezla je brata i nju na to imanje u utorak i parkirala se verovatno pozadi, da niko ne bi dojavio njenoj porodici da je došla. Navodno, Ivana uopšte nije imala ključ od te kuće i iz tog razloga je policija nakon prijave naišla na zaključana ulazna vrata. Nije mogla da prespava sa decom tu, jer nema kako da uđe u kuću, a i kuća je u jezivom stanju.

Kako komšije dalje navode, nešto se tada dogodilo i dete je nestalo.

-Ivanini su generalno čudni ljudi, koju se ne druže toliko sa nama meštanima i nekako su sami za sebe. Ivana je kao dete sa majkom, ocem i bratom živela godinama u Banjskom polju, u toj kući iz čijeg dvorišta joj je pre četri dana i nestalo dete. I tada su odnosi bili zategnuti, jer Ivanin deda, inače pradeda nestale devojčice, nije se slagao sa Ivaninom majkom, pa su oni malo živeli u Brestovcu, malo na ovom imanju – navode komšije i dodaju:

– Ivanina majka preminula je pre 11 godina i tada su se njen otac i brat odselili u Brestovac i živeli sa dedom, dok je Ivana ostala tu sama. Neko vreme je živela sama u toj pojati, a onda je otišla kod tate i brata, ali se ubrzo udala.

Prema navodima komšija, stvari sa nestankom deteta se komplikuju, a svi se mole da se Danka što pre pronađe i da ishod bude najbolji mogući.

– Stvari se komplikuju, a deteta nema. Nadamo se da će je pronaći živu i zdravi i da će se utvrditi kako je došlo do ovakve drame. Dankina ujna, supruga Ivaninog brata, je takođe, bila nestala kao mala i nju su svi tražili tada. Nije poznato zbog čega i kako… – navode komšije i dodaju

– Ivana je kao živa vatra, još kao dete je bila živahna, slomila je čak i obe ruke vozeći bicikl. Pa, nam je sada ovo njeno ponašenje veoma čudno. Priča se da je veoma mirna, da ne plače, a cela Srbija strahuje šta je sa detetom.

Čudno ponašanje

Ujna na Fejsbuku deli imovinu?!

Na društvenim mrežama moglo se primeti čudno ponašanje Dankine ujne Jovane Dragomirović koja se na Fejsbuku svađa sa korisnicama, dok drugi tragaju za detetom.

– A je li snajka, već si se uplašila da zaova ne dobije deo kuće koji joj po rođenju pripada – na ovo Jovana je odgovorila:

– Ne naravno gledam je kao sestru, zaova će dobiti, ali porodica Ilić ne. Porodica Ilić ima stan, a ne kuću.

Nakon ove objave korisnici društvenih mreža “razapeli” su Dankinu ujnu gde su joj uputili mnogobrojne ružne komentare, navodeći da nije trenutak za deljenje imovine u trenutku kada cela zemlja traga za Dankom Ilić.

Kurir.rs