Početna Vijesti „Vidjelo se kako u 13.10 sati prolazi majka sa djecom u kolima,...

„Vidjelo se kako u 13.10 sati prolazi majka sa djecom u kolima, onda je u međuvremenu prošao ‘punto’“: Vlasnica kuće u Banjskom polju na kojoj se nalazi kamera otkriva šta se vidi na snimku

Jasmina Stojadinović, vlasnica kuće na kojoj se nalaze nadzorne kamere koje su snimile ulicu u kojoj je u utorak nestala Danka Ilić (2), u razgovoru za Nova.rs otkriva sve detalje o snimku koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

“PRATIĆE SE S KIM JE PORODICA RAZMJENJIVALA PORUKE I POZIVE…” Poznati detektiv otkriva zašto su roditelji male Danke otišli na poligraf

„Vratila sam se sa posla sinoć kada su došli policajci. Zatražili su da pogledaju snimak, naravno da sam im dozvolila. Znam tu porodicu, moj sin je tri godine mlađi od majke deteta i znam te ljude i drago mi je bilo da na bilo koji način pomognem. Želim da se ovo što pre završi i da devojčica bude pronađena. Ovo je mirno mesto i svi se znamo međusobno, neshvatljivo mi je da se ovako nešto dogodi ovde. Svi smo uznemireni. Ugradila sam kameru pre oko mesec dana samo zbog bezbednosti majke“, rekla je naša sagovornica i dodala:

„Na snimku se videlo kako u 13.10 sati prolazi majka sa decom u kolima, našom ulicom. Onda je u međuvremenu prošao „punto“ koji se vidi na snimku. Kasnije je prošao i otac sa policijom, koji se isto vidi na snimku“.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se nedavno video snimak nadzorne kamere kuće koja se nalazi u blizini mesta gde je juče, oko 13.45 sati, nestala Danka Ilić.

Na snimku se vidi automobil koji žurno prolazi oko 13.47 sati, a devojčića je nestala nešto pre toga, odnosno oko 13.45 časova, a kako je njena majka izjavila.

Zasad nije poznato da li eventualno vozač automobila ima nekih informacija o nestanku devojčice, odnosno da li je video devojčicu s obzirom da se podudara vreme njenog nestanka i prolaska vozila.

nova.rs

BONUS VIDEO: