Početna Showbiz PJEVAČ OTKRIO DA BOLUJE OD TEŠKOG KARCINOMA, ZAHVATILO MU POLA TIJELA, SAMO...

PJEVAČ OTKRIO DA BOLUJE OD TEŠKOG KARCINOMA, ZAHVATILO MU POLA TIJELA, SAMO NIJE LICE: “NISAM NI ZNAO DA IMAM!”

Pevač Amel Ćeman Ćemo prošao je kroz vrlo težak period kada je njegovo zdravlje došlo pod ozbiljnu pretnju. Kao što je sam istakao, niz zdravstvenih problema doveo ga je do stravične dijagnoze karcinoma krajnika.

Sve je počelo sa infekcijom i apcesom na gluteusu, koji je izazvao neki virus, a koji je bio samo početak njegovih zdravstvenih muka. Ovo stanje je dovelo do predseptičnog stanja, a nakon tretiranja se javila koprivnjača, koja je zahvatila njegovo telo, osim lica, i bila posledica terapije antibioticima.

PROČITAJTE JOŠ:

Sestra Zeje Kajević Sitnić o njenoj preranoj smrti: Zehra je imala ukupno 7 tumora, ali nikada nije gubila nadu… Vjerovala je da će ozdraviti

– Imao sam infekciju, apces na gluteusu, koji je izazvao neki virus. To je bio samo bol. Sve je izazvala mononukleoza koju sam ja imao, a nisam ni znao da je imam. To je bilo predseptično stanje. Sve je bilo uredno, međutim kada je doktor uzeo to da saira, mislio je da sam ja već dobio sepsu – priseća se Amel Ćeman Ćemo u emisiji “Ordinacija” na RTS-u, te nastavlja:

– Samo lice mi nije bilo zahvaćeno. To je bilo i od antibiotika, koje sam ja i kroz venu dobijao, da ne bih dobio sepsu. Život me je naučio da ne govorim “jao, je l’ ima još nešto”, jer uvek ima. Žao mi je što do ljudi ne dopire to da je samo zdravlje u životu važno.

Nakon ovih problema, Ćemo se suočio sa ozbiljnim problemom sa grlom, koji je na prvi pogled bio povezan sa anginom i kandidom izazvanom antibioticima. Međutim, nakon daljih analiza, ispostavilo se da je uzrok bio mnogo ozbiljniji – maligne ćelije.

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE MLADA MAJKA KOJA JE POGINULA KOD SPLITA U automobilu bila sa sinom (3) kada je motocikl naletio na njih: Potresne riječi porodice i prijatelja (FOTO)

Dijagnoza karcinoma krajnika je potresla Ćemu, ali je odlučio da se hrabro suoči sa ovom borbom.

pulsonline.rs

BONUS VIDEO: