Početna Showbiz Jovana Joksimović trudna? Blagoslov nakon odluke da neće imati više dece, ali...

Jovana Joksimović trudna? Blagoslov nakon odluke da neće imati više dece, ali postoji faktor rizika

Trudnoća Jovane Joksimović mnogima je želja ali to se ipak dogoditi neće

Voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug, kantautor Željko Joksimović izuzetno vole decu, a iako bi želeli još mališana to više nije moguće. Trudnoća Jovane Joksimović kako su naglasili 2019. godine nije moguća iz nekoliko razloga ali bez obzira na sve to, Jovana, koja sa Željkom ima sina Kostu i ćerke Srnu i Anu istakla je da bi mogla da zamisli da ima još jedno dete.

Trudnoća Jovane Joksimović bila je željena ali ne i moguća

– Ja mogu da zamislim da moja porodica bude i šestočlana, što bi rekao moj muž: “Dece nikad dosta“.

– Međutim, nažalost, mi više nećemo biti u mogućnosti da “širimo” porodicu zato što sam ja imala vrlo komplikovanu i trudnoću i porođaj. Ja sam sa decom završila na broju tri – izjavila je Jovana.

Osim poteškoća koje je imala, Jovana ističe da postoji još jedan razlog zbog kog je malo teško imati više od troje dece:

– Mislim da bi preko toga bilo mnogo teško za funkcionisanje. Ne možete da prevezete četvoro dece u kolima – dodala je Joksimovićka.

Trudnoća Jovane Joksimović – Blagosloveno stanje stajalo bi joj baš prefinjeno, ali nije to u pitanju

Ipak, na trenutka mnogima se učinilo da je Joksimovićeva ipak prevagnula. Pred snimanje važne emisije pokazala je novu boju kosu i tesnu haljinu koja asocira na proleće, međutim pogled je svima zastao na njenom stomačiću.

Naravno, spekulacije su odmah krenule da je trudna, ali je zapravo svnima jasno da je ovo loš ugao snimanja iz kog i najmanja nepravilnost dobije na krivom značaju.

Trudnoća Jovane Joksimović ipak nije ni ovog puta obradovala fanove ali zato jeste video u kom je po ko zna koji put pokazala koliko je lepa.

svet-scandal.rs