Početna Rijaliti MIONA I STANISLAV SE STRASNO LJUBE I PIPAJU SVUDA PO TIJELU! Šok...

MIONA I STANISLAV SE STRASNO LJUBE I PIPAJU SVUDA PO TIJELU! Šok prizor u rijalitiju, kamera sve snima, čeka se da reaguje Ša

Nenad Aleksić Ša vodi ljutu bitku u kući, a Bela kuća u Šimnovcima se podelila u 2 tabora. Sa jedne strane su oni koji podržavaju poznatog repera i pružaju mu podršku, dok se sa druge strane nalaze oni koji podržavaju Stanislava Krofaka.

Pojedini žele da iskoriste ovu situaciju i da Nenad Aleksić što više “poludi” i pravi scene, a mnogi sumnjaju da bi pojedini rijaliti učesnici najradije voleli da vide leđa bivšem dečku Tare Simov i da sam sebe diskvalifikuje iz Elite.

PROČITAJTE JOŠ:

Haris Džinović žestoko pecnuo Melinu tokom intervjua o razvodu: “Gospođica je djelimično poznata”

Dve osobe su posebno surove prema Aleksiću. Jedan od njih je Uroš Stanić koji ima debelih razloga da vrati Nenadu sve strašne uvrede koje je uputio i njemu i članovima njegove porodice.

Druga je Miljana Kulić koja je učinila specifičnu stvar kako bi natrljala na nos Aleksiću da je nekada Miona grlila i volela zgodnog i uspešnog Krofaka.

Miljana je uzela gomilu fotografija na kojima su Krofak i Miona u ljubavi, a sve te slike stigle su tokom proslave Krofakovog rođendana.

Fotografije je polepila po frižideru i svi sa velikim nestrpljenjem čekamo da vidimo kako će Ša da reaguje kada vidi fotografiju na kojoj se Stanislav i Miona ljube i grle.

Kurir / Srbija Danas /

BONUS VIDEO: