Početna Rijaliti MLAĐA SESTRA MILJANE KULIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN! Naslijedila ljepotu od mame Marije, izgleda...

MLAĐA SESTRA MILJANE KULIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN! Naslijedila ljepotu od mame Marije, izgleda ko bomba, a tek kakvo posluženje je bilo

Rijaliti učesnica Miljana Kulić bije svoje bitke u rijalitiju i tako godinama, a u realnom svetu njene sestre Tijana i Ana žive svoje živote daleko od javnog i rijaliti sveta.

Miljana se trudi da sestre sačuva od medija, jer one nisu deo rijalitija, niti su se ikada nešto posebno oglašavale vezano za dešavanja u istom. Mnogi su se oduševili lepotom Tijane i Ane, a starija Tijana lepotu je nasledila od Marije.

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandra Mladenović prvi put pokazala novog dečka: Pjevačica ne krije koliko je zaljubljena FOTO

Najmlađa ćerka Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa se može videti da je u vrlo dobroj formi, jer često deli videe iz teretane, gde drži i personalne treninge.

Novim objavama Ana je oduševila pratioce, pošto je proslavila 22. rođendan, te je podelila objave svojih dragih ljudi koji su joj poželeli srećan divan dan.

Marija je, takođe, objavljivala radosne trenutke sa brojnim pratiocima na mrežama, a veselje je trajalo do kasno u noć.

“Kakva lepotica”, “Predivna je, samo je držite dalje od rijalitija”, “Ovo nije realno, kolika razlika između nje i Miksi…”, samo su neki od komentara.

Aninu proslavu rođendana, ali i fotografije kako ona izgleda u teretani, ali i izlascima možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo, Marija je nedavno progovorila o svim gorućim temama u Beloj kući.

Prvo se dotakla nedavnog telefonskog razgovora sa svojom ćerkom.

– Na jedno uvo joj uđe, na drugo izađe. Takva je Miljana. Ona je moje dete, ali se trudim da joj uvek skrenem pažnju na greške. Da me je slušala, bila bi petostruki pobednik do sada – istakla je Kulićka i dodala:

– Miljana je osoba koja se ekranizuje već deset godina i prosto živi život pred kamerama. Ona se ne folira. Ona nema ni priliku napolju da upozna momka, gleda da bude sa sinom i porodicom i nema kako. Ona sebi nije našla srodnu dušu do sada, a svaki do sad je gledao da je iskoristi u rijalitiju i kako bi sebi digao cenu – priča Marija.

kurir.rs/telegraf/preneo I.L.