Početna Showbiz POGLEDAJTE U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI BOSANAC Umjetničke slike na zidovima, kožna garnitura...

POGLEDAJTE U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI BOSANAC Umjetničke slike na zidovima, kožna garnitura nasred sobe, a ovo mu je omiljeno mjesto

Dragan Stojković Bosanac jedan je od najpoznatijih harmonikaša i kompozitora naših prostora, a poslednjih godina on je i član žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkriveno šta se dešava u vili Džinovića: Veliko slavlje, čestitke pristižu sa svih strana

Bosanac se krajem sedamdesetih godina doselio iz Sarajeva u Beograd, a kako je i sam priznao dolazak u Srbiju mu nije lako pao.

Kako je muzičar svojevremeno otkrio, po dolasku u Beograd, on i supruga su morali da žive kod njenog strica, a kasnije je Stojković otišao u Ameriku da radi, te je stekao novac da obezbedi porodicu.

Sada, decenijama kasnije, Bosanac je vlasnik jedne od najvrednijih kuća na Bežanijskoj kosi gde živi sam sa suprugom, nakon što su se njihova deca osamostalila.

Muzičar neretko koristi svoje društvene mreže kako bi pokazao javnosti detalje privatnog života, a mnogi su oduševljeni načinom na koji je njegov dom dekorisan.

Sudeći po kadrovima sa fotografija, zidove kuće su ukrasili brojnim umetničkim slikama, a njegova supruga gaji cveće kojim je oplemelila prostorije.

Ukrasni detalji takođe ne manjkaju, a u dnevnom boravku nalazi se crna kožna garnitura.

Međutim, reklo bi se da Stojković ipak najviše vremena provodi u dvorištvu svog doma, gde uživa tokom lepih dana.

blic.rs

BONUS VIDEO: