Početna Showbiz Prve slike sina Marije Šerifović: Uživa u šetnji sa bakom Vericom, jedan...

Prve slike sina Marije Šerifović: Uživa u šetnji sa bakom Vericom, jedan potez oduševio sve

Prve slike sina Marije Šerifović
Pevačica Marija Šerifović je krajem prošle godine dobila sina kome je odlučila dati ime Mario. Šerifovićka se vratila nastupima, a za to vreme baka Verica provodi vreme sa unukom.

Šerifovićka je sve vreme bila nasmejana i raspoložena i nešto je pričala malom Mariu.

Marija je nedavno za hrvatske medije otkrila neke detalje o svom nasledniku.

Prve slike sina Marije Šerifović, prva šetnja sa bakom Vericom
Marija je najpre istakla da je jako izazovno spojiti majčinstvo i karijeru.

– Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi – rekla je pevačica.

Otkrila je i da li se ponekad zapita kako će Mario reagovati kada shvati da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalna poimanja:

– Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi – ubeđena je Marija.

Na pitanje da li je danas teško biti samohrana majka i kako reaguje na razne majčinske savete i predloge nepoznatih osoba na društvenim mrežama, Marija je imala spreman odgovor:

– Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratioca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada – dodala je ona.

Marija je na kraju priznala da je ispunila svoj najveći neostvareni san, a da je to upravo njen sin, koga je dobila uz pomoć surogat-majke.

– Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno – završila je pop zvezda za hrvatski Stori.

starmagayin.rs

BONUS VIDEO: