Početna Rijaliti BIVŠA ZADRUGARKA PROLAZI PAKAO ZBOG MUŠKARCA KOM JE RODILA DIJETE! Uzeo joj...

BIVŠA ZADRUGARKA PROLAZI PAKAO ZBOG MUŠKARCA KOM JE RODILA DIJETE! Uzeo joj 10.000€, umiješana i policija: Razumite me, ja ne mogu…

Pevačica i bivša zadrugarka, Marija Ana Smiljanić, prolazi kroz pakao nakon porođaja.

PROČITAJTE JOŠ:

MARKO MILJKOVIĆ NA METI VANDALA! Izgrebali mu auto u garaži, bijesan kao ris se oglasio: Imao je jasnu poruku za počinioce! (FOTO)

Naime, ona se sredinom februara porodila i na svet donela sina Minju, ali se o njenom partneru ništa nije znalo. Kako prenose domaći mediji Marija Ana ovih nedelja prolazi kroz pakao, jer se njen vanbračni partner ponaša bahato.

Anin bivši vanbračni partner joj doslovno pravi pakao od života. Na početku je u njihovoj vezi sve bilo idealno. Skidao joj je zvezde sa neba, držao je kao malo vode na dlanu, dok je pakao krenuo još u njenoj trudnoći – priča dobro obavešten izvor i dodaje:

– Odjednom je krenuo loše da se ponaša prema njoj. Pokazivao je svoje pravo lice. Ukrao joj je 10.000 evra, a sada ne želi više ni sina da viđa. Sama je u svemu ovome i ne može da veruje šta ju je zadesilo. Nekoliko puta ga je izvlačila i iz problema, jer je imao loš odnos sa policijom. Na kraju svega mu je pozajmila i 3.000 evra, ali joj ni to nije vratio! Katastrofa – završava izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

Haris Džinović saznao ko je fudbaler s kojim ga je varala Melina: Potvrđen razlog pjevačevog kraha braka

Na ovu temu oglasila se Marija Ana Smiljanić i potvrdila celu priču.

– Istina je sve, za sada ne mogu o tome da pričam. Razumite me – poručila je kratko Marija Ana.

Kurir / Pink /

BONUS VIDEO: