Početna Vijesti Srbijanski folker se požalio da mu je zbog Vučića prekinut nastup u...

Srbijanski folker se požalio da mu je zbog Vučića prekinut nastup u emisiji, uslijedila burna reakcija

Srbijanski folk pjevač Milan Topalović Topalko nasmijao je mnoge iskrenom reakcijom na Instagramu nakon što mu je prekinuto gostovanje na RTS-u zbog vanrednog obraćanja Aleksandra Vučića.

Topalović je na Instagramu objasnio kako je gostovao u emisiji “Šarenica” te podijelio koliko je bio razočaran jer je prekinut zbog javljanja Vučića.

“Jednom u godini dođem u emisiju Šarenica na RTS-u… Jednom u godini da otpjevam par svojih pjesama”, započeo je Topalović svoju ispovijest.

PROČITAJTE JOŠ:

HUMANITARNA KATASTROFA/ U Gazi umrla dvomjesečna djevojčica od pothranjenosti i dehidracije

Na drugom storyju je nastavio: “I dođe čovjek koji je 24/7 na svim televizijama i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže… što sam čuo jedno 23453244323 puta… Nije moglo da sačeka makar da se završi emisija koja je mnogo lijepa”.

“Molim vas… neka mu neko kaže da otvori svoj kanal pa ko voli i hoće da ga gleda – neka gleda. I tako spase nas ostale koje čovjek svojom pojavom psihički maltretira i uzima naše vrijeme… Bože Gospode, spasi”, naveo je na kraju objave koja se ubrzo počela dijeliti mrežama.
Naime, mnogima je bila simpatična Topalovićeva iskrena reakcija uzevši u obzir učestalost Vučićevih obraćanja koji se prenose na RTS-u i prekidaju redovni program.

klix.ba