Početna Showbiz KAKO IZGLEDA U PRIRODNOM IZDANJU/ Isplivala fotografija Aleksandre Prijović u kupaćem kostimu!...

KAKO IZGLEDA U PRIRODNOM IZDANJU/ Isplivala fotografija Aleksandre Prijović u kupaćem kostimu! Svi gledali u zgodnu pjevačicu dok izlazi iz mora… (Foto)

Fotografija je objavljena na Aleksandrinoj fan stranici i odmah je prikupila brojne komentare obožavatelja koji hvale njenu vitku figuru i ženstvenost

PROČITAJTE JOŠ:

MAJKA TEYA DORE SE UŽIVO UKLJUČILA U PROGRAM: Potkačila Breskvicu, pa otkrila sve o kćerkinoj pobjedi na “Pjesmi za Evroviziju”

Srpska pjevačica i sada već prava regionalna zvijezda Aleksandra Prijović svoju privatnost ne krije previše, ali ipak nemamo često priliku vidjeti je u kupaćem kostimu i u posve prirodnom izdanju.

Na društvenoj mreži Facebook osvanula je fotografija pjevačice nastala na plaži, dok izlazi iz mora u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu. Fotografija je objavljena na Aleksandrinoj fan stranici i odmah je prikupila brojne komentare obožavatelja koji hvale njenu vitku figuru i ženstvenost.

Podsjetimo, Aleksandra je u regiji dosad napunila 30 koncerata, a publika iznova ostaje oduševljena njenim pjesmama i zabavom koju im priređuje na svojim nastupima. Njoj je uspjelo ono što nikome do sada nije – napunila je pet Arena u Zagrebu, iza nje je i pet spektakularnih koncerata u Osijeku.

Za njene koncerte se sada već tradicionalno traži ulaznica više. Neki smatraju da je za sve “kriv” sjajan marketing, a drugi tvrde da je riječ o darovitoj pjevačici koja je svoju karijeru uspješno stvarala od nule.

(DEPO PORTAL/ad)