Početna Showbiz VOJAŽ ZADAO UDARAC BRESKVICI UOČI FINALA PZE! Usred sramnih optužbi da kupuje...

VOJAŽ ZADAO UDARAC BRESKVICI UOČI FINALA PZE! Usred sramnih optužbi da kupuje glasače, bivši dečko dao svoj sud

Mnoge poznate ličnosti podržale su svoje kolege na takmičenju “Pesma za Evroviziju”.

Talentovana pevačica Teya Dora prošla je u finale takmičenja “Pesma za Evroviziju” sa pesmom “Ramonda”. Teya Doru su podržale mnoge javne ličnosti, a ona je otkrila neke od njih – radi se o Anastasiji Gudelj, Igoru Paniću Nućiju, Mihajlu Veruoviću Vojažu, Relji Popoviću, Nikoliji Jovanović, a posebno joj je značila i podrška Seke Aleksić, koju ne zna lično ali joj je uputila najlepše reči.

Seka Aleksić je pored Teya Dore, podržala i Anđelu Ignjatović Breskvicu, koju su najglasnije podržali Sloba Radanović, Svetlana Ceca Ražnatović i Veljko Ražnatović, između ostalih.

PROČITAJTE JOŠ:

CIJELI SVIJET BRUJI O KARLEUŠI: NA PISTI PARIS FASHION WEEKA IZGLEDA NEVJEROVATNO

Podrška je izostala od njenog bivšeg dečka Vojaža, koji je stao uz njenu konkurentkinju. Breskvici su svoj glas dale i Milica Zavetnica, kao i Danica Crnogorčević, ali i najbolja prijateljica Ema Radujko, koja je podržala i Teya Doru.

Sanja Vučić, koja je dva puta predstavljala Srbiju na “Evroviziji”, podržala je i Breskvicu i Teya Doru.

Marija Šerifović nije želela da otkriva svoje favorite, ali je nahvalila nastup nekadašnje učesnice takmičenja “Zvezde Granda”, Zorje Pajić. Zorju je podržao i Luk Blek, koji je nahvalio i Konstraktu, ali i druge učesnike poput Teya Dore, Filipa Baloša… Više gorepomenutih ličnosti je oduševio i Konstraktin nastup.

Jelena Karleuša je, kao i uvek, jasno iskazala svoj stav. Ona je prema Breskvici bila nemilosrdna, te istakla da joj je karijera završena, a javno je podržala Teya Doru, Lenu Kovačević, Zorju, kao i Džordžija.

Mladog Džordžija je podržao i njegov prijatelj i kolega Sergej Pajić, kao i muzičari iz takmičenja u kojem se proslavio, a koje sad vodi.

Kurir/republika.rs

BONUS VIDEO: