Početna Vijesti BRAČNI PAR UBIO SVOJU DJECU PRIJE SKOKA SA ZGRADE Detalji nezapamćene tragedije...

BRAČNI PAR UBIO SVOJU DJECU PRIJE SKOKA SA ZGRADE Detalji nezapamćene tragedije u Novom Sadu: Dječaci bili starosti godinu i tri godine

Bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubistvo sinoć skokom sa solitera, pre toga je ubio sopstvenu decu, potvrđeno je “Blicu”.

Kako saznajemo, tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući u Petrovaradinu. Oni su identifikovani na osnovu otisaka prsta.

PROČITAJTE JOŠ:

CIJELI SVIJET BRUJI O KARLEUŠI: NA PISTI PARIS FASHION WEEKA IZGLEDA NEVJEROVATNO

U ovom trenutku policija je na licu mesta i obavlja uviđaj, nakon čega će biti poznato kako se zločin dogodio.

Podsetimo, dvostruko samoubistvo koje je sinoć potreslo Novi Sad izvršio je mladi bračni par koji je, kako se navodi, živeo u Petrovaradinu.

U pitanju je ženska osoba M. P. S. (23), kao i muškarac L.P. S. (21).

PROČITAJTE JOŠ:

VIJEST O SMRTI BRATA DOBILA NA NASTUPU: Zlata Petrović neutješna, jecajući izgovorila: Bili smo vezani, šta ću, šta da radim…

Mladić i devojka skočili su zajedno sinoć sa solitera, tačnije sa 17. sprata zgrade, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije.

Tela mladića i devojke poslati su na Institut za sudsku medicinu, gde će se obaviti obdukcija, a kako se saznaje, na telima nema tragova nasilja koji bi ukazali da se u ovom slučaju radi o zločinu.

blic.rs

BONUS VIDEO: