Početna Rijaliti POGLED NA MORE I SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Zavirite u vilu bivše...

POGLED NA MORE I SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Zavirite u vilu bivše zadrugarke, ovo nema ni u hotelima od pet zvijezdica

Bez daha ostavlja i prostrani balkon s pogledom na more, a nakon obilaska prizemlja brže-bolje je pokazala svoju devojačku sob

Bivša zadrugarka, Monika Horvat ispala je nakon 8 meseci iz rijalitija “Zadruga”, a jednom prilikom je pokazala kako izgleda njena luksuzna vila u Hrvatskoj, a mnogi su došli do njena luksuzna vila izgleda kao hoteli sa pet zvezdica.

Bez daha ostavlja i prostrani balkon s pogledom na more, a nakon obilaska prizemlja brže-bolje je pokazala svoju devojačku sobu, koja je takođe bila tip-top sređena. Prostrani krevet zauzima središnji deo njene sobe, a posebno mesto zauzima stočić za šminkanje.

Inače, Monika Horvat ostala je upamćena kao neko ko se žalio nakon rijaliti programa “Zadruga ” da joj za 10 meseci nije bio isplaćen nijedan honorar, dok je iz produkcije stigao odgovor da je sav novac izgubila zbog kazni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika Mo Horvat (@mo_horvat)

Monika je nakon toga prvo otišla u Dubai, ali posle samo nekoliko meseci odlučila je da ode u Sjedinjene Američke Države, a danas bi je retko ko prepoznao na slikama.

Nakon brojnih peripetija, Horvatova je uspela da ostane u Americi, tačnije u San Dijegu, gradu u Kaliforniji, premda je sve vreme ostajala misteriozna oko toga čime se zapravo tamo bavi, poručujući da će o tome pričati kada dođe vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika Mo Horvat (@mo_horvat)

Nekadašnja zadrugarka je zatim ipak otkrila da je uplovila u menadžerske vode, te se pratiocima na društvenim mrežama nedavno pohvalila da je izašao debitantski singl di-džeja kom je ona menadžer.

Horvatova je bila veoma srećna zbog svog uspeha, posebno što je njen ostanak u Americi bio duže vreme pod znakom pitanja, a pratioci su joj poželeli još mnogo uspeha.

Dobro je poznato da je Monika diplomirala stomatologiju, a kako nije želela da živi i studira na račun roditelja ona je radila u Nemačkoj na ergeli konja.

espreso.co.rs