Početna Showbiz NAKON 20 GODINA OD RAZVODA NOVE INFORMACIJE: KARLEUŠINA ZAOVA IZNIJELA MIŠLJENJE O...

NAKON 20 GODINA OD RAZVODA NOVE INFORMACIJE: KARLEUŠINA ZAOVA IZNIJELA MIŠLJENJE O BIVŠOJ SNAJKI, spominje se novac

Već smo pisali o tome da uprkos činjenici da se izjašnjava kao ateista, Jelena Karleuša je pristala da se venča u pravoslavnom hramu za svog, sada već bivšeg supruga, Bojana Karića.

No kako bi mogla to da učini, pre toga je morala biti krštena.

PROČITAJTE JOŠ:

Šaćir Ameti postao otac: Radost vam ne mogu opisati

Na društvenim mrežama postoji fotografija sa Jeleninog krštenja.

Taj brak nažalost nije trajao dugo, samo tri meseca, a bez obzira na zaljubljenost svemu je došao kraj.

Mnoge je u jednom trenutku zanimalo mišljenje Danijele Karić o Jeleni, budući da je ona Bojanova sestra. Ona je izjavila da bez obzira na to što je Jelenin i Bojanov razvod bio buran, i dalje ima lepo mišljenje o njoj.

– Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje – istikla je Danijela pre izvesnog vremena za medije.

Podsetimo, Jelenin brak, ali i razvod sa naslednikom najbogatije porodice u Srbiji, Bojanom, ogromna je misterija.

Međutim, Jelena je posle toliko godina konačno progovorila o Bojanu i njihovom burnom razvodu.

– Bojana nikada nisam prevarila. Desilo se u 7.15 ujutru, dva meseca posle naše svadbe, da je na naša vrata zakucao moj telohranitelj. Bogoljubov telohranitelj, koji je meni bio dodeljen. Došao je i mom mužu u lice rekao da je u vezi sa mnom i da hoće da me oženi. U tom momentu, Bogoljub Karić je vlasnik mobilne telefonije i može da radi s vašim telefonom šta želi. Ja sam tada spavala. Bojan dolazi do mene i govori mi šta se upravo desilo. Šokirala sam se. Taj momak je u svom telefonu imao naše ljubavne prepiske. Sve one priče da sam ja uhvaćena na zadnjem sedištu “hamera” su izmišljene. Sve ovo može da potvrdi i Bojan – rekla je Jelena za Informer.

ORIGINALAN TEKST:

https://www.espreso.co.rs/showbiz/zvezde/1433099/danijela-karic-o-razvodu-bojana-i-karleuse?utm_source=kurir&utm_medium=sidebar_widget&utm_campaign=adria_internal

espreso.co.rs