Početna Vijesti NA RUBU SKANDALA U ANTALIJI/ ‘Okršaj’ voditeljice panela i Željke Cvijanović: ‘Nemojte...

NA RUBU SKANDALA U ANTALIJI/ ‘Okršaj’ voditeljice panela i Željke Cvijanović: ‘Nemojte sa mnom raspravljati… Ne upadajte mi u riječ!’ (Video)

U toku obraćanja na Diplomatskom forumu u Antaliji došlo je do manje rasprave između voditeljice programa Nafise Latić i članice Predsjedništva BiH Željke Cvijanović. Naime, nakon što je pitala Željka Komšića da komentariše uplitanje Rusije u pitanja Zapadnog Balkana i NATO put BiH, isto pitanje je postavila i Željki Cvijanović.

Ipak, članici Predsjedništva BiH nije se svidjelo to što je ona prozvana nakon Komšića, a ne Denis Bećirović, prenosi N1.

– Ja ne mislim da je uredu da ste mene prozvali a ne gospodina Bećirovića, jer po našem redoslijedu u Predsjedništvu idemo ovako kako sjedimo.

PROČITAJTE JOŠ:

OŽENIO SE MIŠEL GVOZDENOVIĆ! ZASIJAO U ODIJELU SA DVIJE PRINCEZE U BIJELOM, JEDVA DOČEKALI DA IZGOVORE “DA!” (FOTO)

Latić je potom kazala da je htjela da čuje njeno mišljenje, ali Cvijanović je uzvratila:

– Sve uredu, samo kažem da nije fer. Nemojte sa mnom raspravljati. Ja samo uvažavam poziciju gospodine Bećirovića. Osim ako niste naumili da njegova bude zadnja ovdje – rekla je Cvijanović.

Nakon što je Latić kazala da joj to nije namjera, Cvijanović je kazala:

PROČITAJTE JOŠ:

“VOLJELA BIH DA MAMA MANJE PRIČA” Prvi intervju ćerke Goce Tržan: Nemam dovoljno slobode, Rašu ne zovem “tata”, nekada je prestrog

– Dozvolite, ja sam član Predsjedništva, nemojte mi upadati u riječ. Ako postavljate pitanje, ja želim biti pristojna da odgovorim – rekla je ona.

Nakon što je Cvijanović završila izlaganje, Latić je kazala:

“Nemamo više vremena, ipak ste vi zatvorili ovaj panel. Nije mi bila namjera nego sam pratila kolega i signal koliko vremena imamo – navela je Latić.

Video možete pogledati ovdje.

(DEPO PORTAL/ad)