Početna Vijesti Nezapamćena tragedija kod Bosanske Gradiške: Otac kamionom pregazio petogodišnjeg sina

Nezapamćena tragedija kod Bosanske Gradiške: Otac kamionom pregazio petogodišnjeg sina

Nezapamćena tragedija dogodila se u Gornjim Karajzovcima kod Bosanske Gradiške gdje je petogodišnjaka, nesrećnim slučajem, pregazio kamion kojim je upravljao njegov 39-godišnji otac.

Nesreća se dogodila oko 11 sati u dvorištu njihove kuće u mjestu Gornji Karajzovci. Dječak je odmah prevezen u dežurnu ambulantu u Novoj Topoli, ali su ljekari nažalost samo mogli da konstatuju smrt.

PROČITAJTE JOŠ:

JOVANA JEREMIĆ OTIŠLA U TERETANU, A ONDA SU NASTALI NAJVRELIJI KADROVI! Grudi i pozadina u prvom planu, muškarcima neće biti dobro

– U dvorištu porodične kuće je, usljed kretanja teretnog vozila Mercedes, kojim je upravljao 39-godišnjak, smrtno stradalo maloljetno dijete – navode u Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci, piše ATV.

Dodaju da su uviđaj na licu mjesta izvršili policijski službenici PU Bosanska Gradiška i okružni javni tužilac Biljana Janković koja je naložila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojima je dječak stradao.

PROČITAJTE JOŠ:

“MORA DA SE ZNA NEKI RED” Snežana Đurišić o izjavi da Tea Tairović nije njena koleginica: Stojim iza svake svoje riječi!

– Naložena je obdukcija tijela koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS – navode u OJT Banja Luka.

source.ba