Početna Vijesti FUDBALERI ZA KOJIMA SE TRAGA IZBOLI STEFANA 19 PUTA! Poslije uboda ga...

FUDBALERI ZA KOJIMA SE TRAGA IZBOLI STEFANA 19 PUTA! Poslije uboda ga šutirali dok je nepomično ležao! Deda se oglasio

Porodica i prijatelji Stefana Savića (23) reprezentativca Srbije i MMA borca ogorčeni su nakon njegovog ubistva u subotu uveče na Dorćolu u Beogradu, pa na društvenim mrežama mole i apeluju na sve građane da pomognu u pronalaženju odbeglih osumnjičenih, te da ukoliko znaju neku informaciju o njima to jave policiji, piše Kurir.

PROČITAJTE JOŠ:

MAHIRA PRIZNALA DA JE DOŠLO VRIJEME DA SE SELI: U VOGOŠĆI SAM PROVELA VEĆINU ŽIVOTA, OSTACE MI DRAGA

Da se počinioci zverskog zločina što pre uhapse želi i Savićev deda, koji je juče za Kurir kroz suze rekao da je čuo da je njegov unuk pre dve godine imao sukob s tim momcima jer je branio svog druga od njih.

– Tada su oni napali Stefanovog druga, tukli ga, urinirali po njemu i bacili ga u Dunav. Braneći druga, Stefan je duario jednog i slomio mu vilicu i ovo sada je možda osveta za to. Čuo sam da je neko javio njima da je Stefan u tom klubu, oni su došli, provocirali, navukli ga da izađe napolje i desilo se to što se desilo – priča nam deda ubijenog sportiste.

Kako je deda dalje ispričao, Stefan je bio mlad, talentovan i vaspitan mladić, nikada se nikome nije zamerao, svoje borilačke sposobnosti pokazivao je i dokazivao uvek u ringu.

– Mi smo svi sportisti, ja sam se bavio fudbalom, moj sin fudbalom i boksom, a Stefan borilačkim veštinama, nisam bio za to pre, ali i to je sport. Ne postoji slučaj da je Stefan ikada ikoga pipnuo mimo ringa. Trener i svi u klubu su ga jako voleli – kaže naš sagovornik:

– On je uvek bio kulturan, završio je zanat za dijagnostiku skupih vozila, ovih dana smo sin i ja razgovarali da ga pošaljemo u Italiju, da usput uči i jezik, i evo šta se desilo. Non-stop čujem pitanje kako roditelji mogu da sačuvaju decu, a izgleda da ne mogu nikako. Mladi ljudi izađu na ulice i kad im u susret dođe grupa naoružanih, koga ti možeš sačuvati? Nikoga.

PROČITAJTE JOŠ:

Naida Bešlagić o borbi sa kancerom: Isplakala sam se… Dešava se možda nešto jako loše, ali moram se izboriti

Nadzorne kamere, podsetimo, snimile su ubistvo. Vidi se kako MMA borac leži na asfaltu dok ga osumnjičeni fudbaleri Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) šutiraju i udaraju. Nisu se zaustavili ni kada im je slučajni prolaznik S. M. (32) prišao, u nameri da ih urazumi i pomogne povređenom, već su i njega izboli i umalo ga ubili. Nakon toga su otišli i policija traga za njima.

PROČITAJTE JOŠ:

DVIJE GODINE SU ČEKALI DA SE OSVETE STEFANU? MMA borac se tukao sa osumnjičenima za ubistvo jer su mu bacili druga u Dunav

– Nadam se da će brzo naći napadače, to su jednom rečju prave kukavice, napravili su pakao od života i sebi i svojoj porodici, svi će ispaštati zbog njih, a da ne pričam tek o Stefanovim bliskim ljudima. Čuli smo da je bilo 19 uboda. Nije ni mogao da se spasi. Može čovek da se odbrani ako su samo pesnice, ali ako je tu oružje, to su strašne posledice. Na kameri se videlo da su nastavili da šetaju posle toga, kao da se ništa nije desilo, ne može razuman čovek tako da reaguje, mora da su bili na nekim narkoticima – kaže izvor za Kurir.

Kurir.rs

BONUS VIDEO: