Početna Showbiz KUMA POKAZALA TIJELO! Snimak Mileninih atributa zapalio društvene mreže, muškarcima neće biti...

KUMA POKAZALA TIJELO! Snimak Mileninih atributa zapalio društvene mreže, muškarcima neće biti dobro

Milena Kačavenda, javnosti poznatija kao “kuma nacionale”, nekadašnja je prijateljica drugoplasirane zadrugarke Ane Ćurčić, a pojavljivala se pred kamerama i sa jednom od velikih beogradskih faca – Acom Bulićem.

Napadala je otvoreno nekada velikog zavodnika i gradskog mangupa Zvezdana Slavnića, ali nikome baš nisu najjasnije pozadine svih ovih odnosa, kao ni ko joj “čuva leđa”. Bavila se svim i svačim, okušala sreću na raznim poljima, a danas je završila u rijalitiju.

PROČITAJTE JOŠ:

“CURA NE UMIJE DA PJEVA, SAMO JE DOBAR POSAO I LIJEPO IZGLEDA” Poslije Đurišićke i Bosanac urnisao Teu Tairović: Niste je slušali uživo!

Kuma odlično izgleda i ne libi se da to i pokaže. Sada je na mreži isplivala fotografija iz rijalitija, zbog koje se pomamio čitav auditorijum.

– Kolike grudi ima kuma Kačavenda! Volim mamice sa prirodnim velikim grudima. Uh, ne bih se 5 dana skidao sa kume, predobra – stajalo je u opisu.

“Vrela kuma”, “Nisu prirodne”, “Kako znaš”, “Tako što je pričala o ugradnji istih”, “To nisam znao! Auuu… čuj, kuma dobra silikonjuša”, “Nema veze, opet bih ja to malo opipao”, “Prava lepota”, “De ti? Jašta, opasna je ona a ja mlad naivan, mislim da bi me prebila posle”, “Ma ne, ona samo puno laje! Slobodno ti. Pas koji laje ne ujeda, uprazno laprda. A možda ti spremi i punjene paprike. Ima pun zamrzivač sandučar od pokojnog verenika” – nizali su se komentari.

Kurir / Srbija Danas

BONUS VIDEO: