Početna Showbiz ISPLIVALE SKANDALOZNE PORUKE VUJADINA SAVIĆA! Zove djevojku na intiman čin i govori...

ISPLIVALE SKANDALOZNE PORUKE VUJADINA SAVIĆA! Zove djevojku na intiman čin i govori joj da je debela: Obavjestiću Mirku o tome…

Fudbaler Vujadin Savić, nevenčani suprug glumice Mirke Vasiljević, otac četvoro dece, podelio je jednom prilikom na društvenim mrežama objavu u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa, koja je bila najavljena u srpskoj prestonici sa gostima iz celog sveta.

Međutim, to nije sve. Ne samo sto on ima mišljenje o tome šta treba zabraniti ili ne, mladi fudbaler se usudio i da vređa pripadnike LGBT populacije, psuje i poziva ih u svoj stan kako bi on sa njima “završio posao”.

PROČITAJTE JOŠ:

”ŽELJKO MITROVIĆ MI JE PONUDIO DVIJE PLATE I STAN” Poznati voditelj potkačio koleginicu, pa priznao koliko je sretan: “Kad je mogla Jovana Jeremić mogu i ja”

Do javnosti je dospela njegova prepiska sa jednom devojkom na Instagramu, koja se pitala zbog čega želi da zabrani Paradu.

– Zabranite Paradu dok ja čovek sa četvoro dece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e jer nisam išao u vojsku – glasio je komentar devojke, na šta je Vujadin odgovorio.

– Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo… Još nekih dva, tri dana biću sam kući, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe iz***em. Ne brini, obavestiću i Mirku o tome- napisao je Vujadin uz tonu uvreda i prostakluka.

– Ah, te porodične vrednosti klasičnog seljačine – odgovorila je devojka.

– Kao što vidiš umem i to da budem, po potrebi – dodao je Vujadin i tako navukao gnev većeg dela javnosti zbog degutantnih i vulgarnih reči.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić