Početna Rijaliti ŽIKA JAKŠIĆ LJUBI 20 GODINA MLAĐU! Bila je udata za fudbalera Crvene...

ŽIKA JAKŠIĆ LJUBI 20 GODINA MLAĐU! Bila je udata za fudbalera Crvene zvezde i članica je unesko, lijepa kao lutka

Žika Jakšić već duže vreme je u vezi sa dvadeset godina mlađom Tijanom Mijailović.

Žika Jakšić se trudi da svoj privatan život drži što dalje od očiju javnosti, ali kada su isplivali snimci na kojima grli lepu i zgodnu ženu, interesovanje je postalo još veće.

Reč je o Tijani Mijailović, koja je bila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Mijailovićem, sa kojim ima sina. Inače, Tijana je na Instagramu potpisana kao “The mother of dragon” (majka zmaja), a osim toga u opisu profila stoji da se bavi ekologijom i menadžmentom, kao i da je članica UNESCO.

“Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima, s obzirom da radi ozbiljan posao i takva vrsta marketinga joj ne treba. Oni se znaju dugo, imaju zajedničke prijatelje, ali se nikada nisu družili i bili nešto bliski. Pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i da izlaze zajedno i desile su se varnice. Žika je bio taj koji je morao malo više da se potrudi”, otkrio je Žikin drugar za “Star” i dodao:

“Uživaju u ljubavi, počeli su i da žive zajedno i on se promenio od kada je sa njom. Voleo je pre ove veze da da sebi oduška, da se opusti sa društvom i uživa u vinu i nekoj žestini, ali od kada je u vezi, baš retko i izlazi i pije. Ma, nova ljubav ga je baš dovela u red, često se s njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke”.

Žikin drugar je naveo i da je voditelj sada drugi čovek, kao i da su njegovi sinovi lepo prihvatili njegovu navodnu devojku, kao i ona njih.

mondo.rs